top of page

Terugblik 2022

Met het nieuwe jaar in volle gang, is het tijd om terug te kijken op het jaar 2022 dat voorbij is gevlogen. Voor ons bij U Can Dance was het een jaar vol opwinding, groei en onvergetelijke momenten. Laten we samen duiken in een terugblik op enkele van de hoogtepunten en veranderingen die het jaar met zich meebracht.


**Automatisering en Toegankelijkheid:**

Een van de meest opwindende veranderingen in 2022 was onze samenwerking met Eversport. Deze samenwerking heeft ons dansschoolbeheer naar een hoger niveau getild door de automatisering van ons boekingssysteem. Dit heeft het voor onze dansers veel gemakkelijker gemaakt om lessen en evenementen te boeken en bij te wonen. Een bijkomend voordeel is dat al onze dansvideo's nu gemakkelijk toegankelijk zijn, waardoor onze dansers hun techniek kunnen verfijnen en herinneringen aan hun dansavonturen kunnen ophalen.


**Dansfeesten**

Naast onze wekelijkse Latin Friday, hebben we dit jaar een scala aan thema-avonden georganiseerd die de dansvloer transformeerden in een plek van betovering. Van Halloween op 29 oktober tot de oranje trots op 30 april, en van de zomerse sferen op 20 augustus tot de sprankelende elegantie op 10 december - deze avonden hebben laten zien dat dans niet alleen een beweging is, maar ook een goede manier om nieuwe mooie vriendschappen te sluiten.


**Uitbreiding van het Team**

Een ander hoogtepunt van dit jaar was de groei van ons team naar 14 getalenteerde leden. Velen van hen zijn ook begonnen aan de opleiding, wat de diepgang en kwaliteit van onze danslessen verder zal versterken.


**Latin Weekender**

Het jaar 2022 was ook een tijd van verbondenheid en plezier buiten onze dansschoolmuren. Het Latin Weekender van 18 tot 21 maart bracht dansliefhebbers samen voor een onvergetelijke danservaring. Van opzwepende salsa tot sensuele bachata, het was een viering van Latin dans en cultuur die nog lang in onze herinneringen zal blijven.


**Aftellen Floriade**

Op 27 maart mocht U Can Dance de klok verzetten van de Floriade. Het was een dag doordrenkt van opwinding en voorpret voor dit opmerkelijke evenement. Na afloop hebben we zelfs buiten gedanst onder een stralende zon, wat onze harten verwarmde en de vreugde van dans nog intenser maakte.


**Dans in het Hart van de Stad**

Op 21 mei hadden we de eer om deel te nemen aan de LiveStyle dag in Almere Centrum. We begonnen de dag met een korte demonstratie die de straten van Almere vulde met de energie van dans. Daarna nodigden we iedereen uit om vrij te dansen en te genieten van de ritmes en vibes die de stad vulden.


**Dansen en Genieten in Kraggenburg:**

Een ander hoogtepunt was ons dansweekend in Kraggenburg van 22 tot 24 juli. In een sfeervol huisje doken we in een reeks van thema-avonden, van het sfeervolle Italië tot het glamoureuze Gatsby-tijdperk. Dansen, lachen en nieuwe vriendschappen sluiten stonden centraal tijdens dit onvergetelijke weekend.


**Culinair Genot en Dansplezier**

Op 26 november hebben we genoten van een heerlijke maaltijd bij Festijn Culinair, gevolgd door een avond vol dansgenot. Het delen van een maaltijd bracht ons nog dichter bij elkaar en versterkte de banden binnen onze dansfamilie.


**Sinterklaas en Dansplezier**

En zelfs in december lieten we geen kans voorbijgaan om te dansen en plezier te hebben. Sinterklaas en zijn vrolijke Piet brachten een bezoek aan onze dansschool en gaven een leuke dansworkshop. We dansten, lachten en gingen naar huis met wat lekkers om van te genieten.


Met een warm hart kijken we terug op 2022 en zijn we opgetogen over wat de toekomst brengt. We zijn dankbaar voor elke danser, elk lid van ons team en elke herinnering die we hebben gedeeld. Laten we samen de dans voortzetten, ons laten leiden door passie en verbondenheid, en uitkijken naar een 2023 vol nieuwe kansen en vreugde.


Bedankt voor het dansen, verbinden en groeien met ons!

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page