Laat je inspireren

Start met dansen bij U Can Dance

Cool Grey and Brown Clean Grid Fashion Moodboard Photo Collage (1200 x 800 px).png

Dit is je kans om kennis te maken met de danslessen die wij aanbieden. 

 

Wat kan je verwachten

Een altijd vriendelijk en gastvrij team, hoge kwaliteit danslessen in een sfeervolle omgeving en vele anderen die net als jij voor het eerst komen dansen.

Danspartner niet verplicht

Wil je wel dansen, maar heb je geen partner? Geen nood!

Je mag ook alleen naar de proeflessen komen en deelnemen aan de proeflessen. Wij doen onze uiterste best om enthousiaste helpers (m/v) te regelen voor tijdens de lessen.

Wel een partner?

Je mag natuurlijk ook als koppel meedoen met de proeflessen.

Aanmelden

Aanmelden kun je het snelste online doen. Hiervoor meld je jezelf aan via onderstaande kalender door op de knop "Aanmelden" te klikken onder je gewenste proefles. 

Salsa?

Salsa is een populaire dans waarvan de oorsprong grotendeels in Cuba ligt. Er zijn verschillende stromingen, waaronder: Cubaans, NY-style en LA-style. Bij U Can Dance geven wij les in LA-style salsa dansen. Bij deze dansstijl dans je op muziek met zwoele klanken en romantische songteksten. Dit zie je ook terug in de uitvoering van de dans die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Cubaanse stijl, meer uitbundig en sensueel is.

Bachata?

Bachata dans en muziek komt oorspronkelijk uit de Dominicaanse Republiek. Kenmerkend aan bachata is de vierkwartsmaat met een accent op de laatste tel. Tijdens het dansen komt deze vaak terug in de vorm van een voet- of heupbeweging.

Kizomba?

Kizomba is één van de nieuwere dansvormen in de Nederlandse Latin scene. Deze dansvorm met als bijnaam Afrikaanse tango is in een korte tijd over de hele wereld immens populair geworden. De bewegingen zijn vaak vloeiend en sensueel.