Openingsdans bruiloft

Je hebt je partner van je dromen gevonden en samen hebben jullie besloten om te gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

Jullie zijn druk bezig met alle voorbereidingen om uiteindelijk samen de perfecte dag tegemoet te gaan. Ineens komen jullie op het idee om de avond te gaan openen met een mooie dans. De openingsdans op een bruiloft kan best wel spannend zijn en misschien voel je je een beetje ongemakkelijk, maar probeer van de openingsdans en het intieme moment samen te genieten. Je voelt je in ieder geval een stuk meer op je gemak als je je kan voorbereiden op de openingsdans. Nieuwsgierig naar hoe de openingsdans er op de dansvloer uit kan zien?

En wat vinden jullie van deze salsa openingsdans? Zien jullie jezelf al staan?! Ook jullie kunnen een salsa of bachata openingsdans leren op de muziek van jullie keuze. Onze gecertificeerde dansdocenten maken voor jullie een prachtige salsa of bachata choreografie die volledig op jullie is afgestemd.  Zo kunnen jullie straks met gemak de dansvloer op en zijn jullie instaat om het feest op spetterende wijze van start te laten gaan

Tijdens het intake gesprek laten jullie het nummer horen en nemen wij jullie wensen door voor de openingsdans. Samen werken we aan een persoonlijke, unieke openingsdans die aan jullie wensen zal voldoen. Wij leren jullie de openingsdans goed gedoseerd en met een heldere uitleg; je zult verstelt staan dat je veel meer kunt dan dat je had gedacht!

Zien jullie jezelf al stralen op de dansvloer in prachtige bruidskleding?

Hoe gaaf zou dat zijn? Willen jullie graag een openingsdans, maar zijn er nog maar een paar weken tot aan de bruiloft? Geen probleem! Wij leren jullie in enkele uren een openingsdans. Doordat wij de choreografie filmen kunnen jullie daarna thuis ook verder oefenen.

Benieuwd wat anderen over onze danslessen in Almere zeggen?

Ben je er klaar voor om samen met jouw partner in een ontspannen sfeer de salsa of bachata dans onder de knie te krijgen? Meld jullie dan meteen aan voor een proefles!

Je denkt nu misschien: 'Wij leren dat nooit'. Of: 'Die ingewikkelde stapjes krijgen wij niet over de knie'. Geloof ons, ook jullie kunnen een openingsdans leren. Zelfs als het jullie misschien iets minder makkelijk af gaat. Tijdens de dansles zorgen wij ervoor dat de belangrijkste bewegingen en technieken inslijten in jullie spiergeheugen. Tijdens de dansles houden we jullie goed in de gaten en geven we jullie persoonlijk tips en uitleg wanneer jullie het nodig hebben. Wedden dat jullie binnen no time kunnen dansen op jullie choreografie?!

 

Dus meld jullie vandaag nog aan voor een proefles ervaar zelf hoe ontspannen en toepasbaar onze danslessen zijn.

Jullie kunnen kiezen uit verschillende danspakketten. Welk pakket het beste bij jullie past is afhankelijk van jullie wensen. 

Proefles

€ 45,- ( 1/2 uur)

Tijdens deze vrijblijvende proefles bespreken we jullie wensen & mogelijkheden en proberen we de verschillende dansstijlen uit. 

Just dance pakket

€ 250,- (3 uur les)

Tijdens een telefonische intake bespreken wij jullie wensen & mogelijkheden en leren wij jullie een aantal technieken en elementen waarnaar jullie deze zelf kunnen toepassen op jullie nummer.

Huwelijkspakket

€ 795,- (2 x 3 uur les en choreografie op maat)

Tijdens een persoonlijke intake bespreken wij jullie wensen & mogelijkheden en maken wij een choreografie op jullie nummer. De choreografie zal worden gefilmd en is inclusief 2 x 3 uur privéles.

Workshop

€ 299,- (1 uur les, excl. geluidsinstallatie)

Tijdens deze workshop zullen wij jullie gasten de basispassen van de salsa of bachata leren dansen op een ontspannen manier.

 

Flashmob

€ 399,- (2 uur les en choreografie)

Betrek familie en vrienden in de openingsdans met een flashmob. Zo staat de dansvloer ook meteen vol! Wij maken de pasjes niet te lastig, zodat er veel mensen mee kunnen doen. Een leuk effect is een flashmob die steeds ‘groter’ wordt: beginnen met een paar mensen en eindigen met een grote groep. Kies een opzwepend nummer dat ook aanstekelijk werkt voor de rest van het publiek.

Tijdens een persoonlijke intake bespreken wij jullie wensen & mogelijkheden en maken wij een choreografie op jullie nummer. De choreografie zal worden gefilmd en is inclusief 2 uur les voor maximaal 12 personen.