Over ons

Over U Can Dance

De U Can Dance dansschool is opgericht door Yvonne Budding-Karbodin en Samantha van Doorn. Wij zijn begonnen met het volgen van danslessen en zijn daar besmet geraakt met het dansvirus. Na het volgen van verschillende cursussen, zijn wij beide gaan assisteren bij de lessen van onze instructeur, Charles Nagel. Zo is naast het dansen onze passie ontstaan voor lesgeven. Het geeft ons enorm veel voldoening om ‘het kwartje’ te zien vallen en onze cursisten zich steeds (verder) te zien ontwikkelen als danser.

Ontmoet ons team!

Yvonne

Gecertificeerd dansdocent

“Ik ben met dansen begonnen omdat ik toe was aan tijd voor mijzelf. Gedurende een lange tijd heb ik mezelf als prioriteit uit het oog verloren. Ik had sterk behoefte aan vrolijkheid en positiviteit. Dit vond ik terug in de latin muziek en het dansen. Dit gevoel wil ik heel graag doorgeven aan jou.” 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren dansen, als je maar de juiste instelling hebt.

De vraag is niet: “kan ik goed leren dansen?”, maar “hoe graag wil ik goed leren dansen?”.

Jij en je danspartner

Als docent vinden wij het belangrijk om een goede basis aan te leren voor het  dansen, daarom besteden wij uitgebreid aandacht aan de danstechnieken om onder andere blessures bij jou en je danspartner te voorkomen. Ook brengen wij je gevoel voor de muziek bij, zodat je de muziek optimaal kunt beleven en samen kunt genieten van een gepassioneerde dans.

Adres: Redactiestraat 10, 1321 NL, Almere 

KVK nummer:  71082727

BTW nummer: NL858572448B01

Bankrekeningnummer: NL12KNAB0257216820

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle