Veelgestelde vragen

Kan ik per les betalen?


Bij ons is er alleen de mogelijkheid voor één proefles als losse les, daarna betaal je maandelijks een vast bedrag.
Heb ik een danspartner nodig?


Het is niet nodig om met een eigen of vaste danspartner te komen dansen. Salsa en bachata zijn sociale dansen waarbij op één avond met veel verschillende partners wordt gedanst. Ook in de lessen wisselen danspartners elkaar regelmatig af. Zo leert men het goed leiden of volgen van de partner. Iedereen ontwikkelt zijn eigen stijl. Daarnaast is het extra gezellig en leer je in korte tijd veel nieuwe mensen kennen.
Hoe kan ik mij inschrijven?


Er zijn meerdere manieren om in te schrijven:
- Door je les te reserveren via https://www.ucandance.nl/book-online
- Via een papieren inschrijfformulier op te vragen via info@ucandance.nl of door jezelf
in te schrijven tijdens een proefles
Hoe kan ik betalen?


Bij lidmaatschappen ontvang je maandelijks een factuur. De eerste factuur kan je via IDEAL betalen, daarna zal op dag 25 een automatische incasso plaatsvinden.
Kan iedereen leren dansen?


Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren dansen, bij de één gaat het wat sneller dan bij de ander maar uiteindelijk kunnen wij het een ieder leren. Door onze unieke vorm van les geven is er persoonlijke aandacht genoeg.
Help! De cursus is al begonnen! Kan ik nog meedoen?


Voor advies over het instapniveau kan je contact opnemen via whatsapp (06-23091473) of door een e-mail te sturen naar: info@ucandance.nl Wij hebben meerdere mogelijkheden voor het volgen van een proefles. Deze is eenvoudig te online te reserveren of via Whatsapp aan te vragen.
Kleding-en schoenentips


Belangrijk is dat je je prettig voelt tijdens de lessen, dus trek vooral iets aan waar je je zelf in kunt zijn. Iedereen heeft daar zijn/haar eigen voorkeur in… het kan casual zijn, sportief, netjes; het maakt voor ons en voor het dansen niet uit wat je aan hebt. Hou wel rekening met het volgende:
* geen kleding met franjes of veel sieraden (dat kan storend zijn tijdens het dansen en je kunt eraan blijven haken)
* trek iets aan met ‘laagjes’, want vaak is het in het begin van de les wat frisjes en later krijg je het warm en wil iets uit kunnen trekken
* schoenen mogen niet stroef zijn (ivm het draaien) dit is erg belangrijk. Stroeve schoenen kunnen (knie) blessures opleveren. Dansschoenen zijn niet verplicht, maar wel aan te raden. Neem evt een paar extra schoenen mee als je twijfelt of ze lekker zullen dansen.
Hygiene


Bij ons staat persoonlijke verzorging hoog in het vaandel! Omdat we bij het dansen dicht bij elkaar staat, is het is heel belangrijk dat je fris en verzorgd deelneemt aan de lessen. Zorg dat je van te voren lekker doucht en schone kleren aantrekt. Probeer ervoor te zorgen dat je direct gedoucht van huis vertrekt en voorkom dat je bijvoorbeeld vanuit je werk direct gaat naar de les moet gaan (dan ben je niet meer zo lekker fris)
Deodorant en je flesje parfum of aftershave meenemen, alsmede een doosje smintjes of iets dergelijks (zeker voor de rokers) is ook geen overbodige luxe. Mocht je last hebben van (overmatig) zweten, zorg dan dat je extra schone kleding mee neemt. Daarnaast kan het voor jou handig zijn om een pakje vochtige washandjes (te koop bij het Kruidvat) mee te nemen, zodat je je tussendoor even lekker kan opfrissen onder de oksels.
Wat neem je mee?


Een goed humeur en gezelligheid en natuurlijk een open mind om veel te gaan leren!
Verder heb je hier boven al kunnen lezen dat het volgende handig kan zijn: schone kleding, verschillende paren schoenen, deo, parfum/aftershave, vochtige washandjes, smintjes, kleingeld voor drankjes.
Wat zijn de kosten voor een lidmaatschap?


Bij een lidmaatschap krijgen onze klanten; - Onbeperkt toegang tot alle salsa, kizomba en/of bachata lessen tot aan je niveau* *op basis van beschikbaarheid; - Toegang tot onze app (alle lessen zijn op film vastgelegd); - Gratis toegang tot onze vrije dansavonden; - 10 % korting op dansschoenen bij danswinkel; - Korting op zaalverhuur. Bekijk de kosten van de verschillende lidmaatschappen op onze website