Zaalverhuur

Wat te vieren? Wij hebben de geschikte feestzaal voor jou. Je denkt er in eerste instantie misschien niet direct aan, maar bij U Can Dance kan je, naast dansen, ook een ruime zaal huren voor het geven van een feest of evenement.  Zaalverhuur is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een verjaardag ,bedrijfsfeestje etc. Wil je voor een langere periode de zaal huren voor bijvoorbeeld het geven van dans of yogales? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Onze zaal bevindt zich op de tweede verdieping en is geschikt voor +/- 80 personen met het gebruik van een aantal zitplaatsen (+/- 12) en statafels (met ruime dansvloer). Naast een bar met glaswerk en koeling, is de zaal ingericht met een vaste professionele geluidsset.

Overige faciliteiten

Versieren / Decoraties: Wij kunnen in overleg de zaal versieren.

Licht, Geluid, Artiesten, Dj.: Alle benodigde licht- en geluidsapparatuur is aanwezig en kan voordelig ingehuurd worden. Wij maken gebruik van eigen, professionele, apparatuur als microfoons en mogelijkheid om de muziek via bluetooth te bedienen. Je kan uiteraard ook zelf DJ’s en/of artiesten inhuren, zij dienen echter wel te beschikken over een eigen installatie.

Drank arrangementen: Barbediening wordt uitsluitend door ons verzorgd. (Wij hebben geen biertap en maken gebruik van flesjes of blikjes bier). 

Hapjes: Bij ons ben je niet verbonden aan een vaste cateraar, hierdoor bestaat de mogelijkheid om jouw eigen catering te verzorgen. (Wij hebben geen verwarmingsmogelijkheid op de locatie). Uiteraard kunnen wij ook diverse hapjes verzorgen.

Workshop salsa of bachata: Wil je je gasten eerder op de dansvloer hebben? Reserveer dan een workshop salsa of bachata vooraf en de dansvloer staat gegarandeerd meteen vol. 

Wist je dat?

*Wij gevestigd zijn aan de Redactiestraat 10 op de 2de verdieping?

*De locatie 180 m2 groot is?

*Bij ons alles bespreekbaar is?

*Wij gebruik maken van professionele licht- en geluidsapparatuur?

*Wij gratis parkeergelegenheid hebben in directe omgeving?

*Wij ook dansworkshops verzorgen

Prijzen

Zaalhuur voor een tijdsduur van 4 uur

€ 400,-

Inclusief; Licht, geluid, statafels bekleed, stoelen, barpersoneel en eindschoonmaak.

Borgsom

€ 500,-

Er mag niet gerookt worden.  Er mag niet in de muren gespijkerd worden. Wanneer het feest is afgelopen moeten de gasten binnen 30 minuten het terrein verlaten. Glazen die stuk zijn gegaan en of andere aangebrachte schade worden in rekening gebracht.

Drankarrangement

Vanaf € 19,00 p.p. (vanaf 12 jaar) heb je gedurende 4 uur  een drankenpakket bestaande uit: Bier, wijn, frisdrank, koffie en thee (excl. speciaal bier en buitenlands gedistilleerd). Deze feestavond kan je ook uitbreiden met diverse hapjes. 

€ 9,00 per kind tot 12 jaar

Aanmaaklimonade, Wicky en sapjes

Muntenverkoop

Er is ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld alleen een welkomstdrankje aan te bieden aan je gasten. Je koopt dan de benodigde aantal munten en de rest van de consumpties wordt door de gasten zelf betaald.

Versierpakket.

Wij zorgen ervoor dat er wat slingers worden opgehangen.

Catering

Diner/hapjes

Afhankelijk van jouw wensen en aantal personen, prijzen in overleg.

Afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden gaan wij graag met je in gesprek om een passende aanbieding te doen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek zonder enige verplichtingen: 06-23091473.

 

Vraag naar de algemene voorwaarden via info@ucandance.nl