Zaalverhuur

Wat te vieren? Wij hebben de geschikte feestzaal voor jou. Je denkt er in eerste instantie misschien niet direct aan, maar bij U Can Dance kan je, naast dansen, ook een ruime zaal huren voor het geven van een feest of evenement.  Zaalverhuur is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een verjaardag of bedrijfsfeestje.

Onze zaal bevindt zich op de tweede verdieping en is geschikt voor +/- 80 personen met het gebruik van een aantal zitplaatsen (+/- 12) en statafels (met ruime dansvloer). Naast een bar met glaswerk en koeling, is de zaal ingericht met een vaste professionele geluidsset.

Overige faciliteiten

Versieren / Decoraties: Je mag zelf de zaal versieren of je kunt het geheel door ons laten uitvoeren waarbij je de keus hebt uit het standaard versierpakket of het luxe versierpakket.

Licht, Geluid, Artiesten, Dj.: Alle benodigde licht- en geluidsapparatuur is aanwezig en kan voordelig ingehuurd worden. Wij maken gebruik van eigen, professionele, apparatuur als microfoons en mogelijkheid om de muziek via bluetooth te bedienen. Je kan uiteraard ook zelf DJ’s en/of artiesten inhuren, zij dienen echter wel te beschikken over een eigen installatie.

Drank arrangementen: Barbediening wordt uitsluitend door ons verzorgd. (Wij hebben geen biertap en maken gebruik van flesjes of blikjes bier). 

Hapjes: Bij ons ben je niet verbonden aan een vaste cateraar, hierdoor bestaat de mogelijkheid om jouw eigen catering te verzorgen. (Wij hebben geen verwarmingsmogelijkheid op de locatie). Uiteraard kunnen wij ook diverse koude hapjes verzorgen.

Wist je dat?

*Wij gevestigd zijn aan de Redactiestraat 10 op de 2de verdieping?

*De locatie 180 m2 groot is?

*Bij ons alles bespreekbaar is?

*Wij gebruik maken van professionele licht- en geluidsapparatuur?

*Wij gratis parkeergelegenheid hebben in directe omgeving?

*Wij ook dansworkshops verzorgen

Prijzen

Zaalhuur voor een tijdsduur van 4 uur

€ 400,-

Inclusief; Licht, geluid, statafels bekleed, stoelen, barpersoneel en eindschoonmaak.

Borgsom

€ 500,-

Er mag niet gerookt worden.  Er mag niet in de muren gespijkerd worden. Wanneer het feest is afgelopen moeten de gasten binnen 30 minuten het terrein verlaten. Glazen die stuk zijn gegaan en of andere aangebrachte schade worden in rekening gebracht.

Drankarrangement

Vanaf € 19,00 p.p. (vanaf 12 jaar) heb je gedurende 4 uur  een drankenpakket bestaande uit: Bier, wijn, frisdrank, koffie en thee. Deze feestavond kan je ook uitbreiden met koude hapjes. 

€ 9,00 per kind tot 12 jaar

Aanmaaklimonade, Wicky en sapjes

Catering

Hapjes

€ 4,00 p.p. 

-Hollandse worst/kaas

-Olijven (op tafel)

-Nootjes en zoutjes (op tafel)

Diner

Lopend warm of koud buffet: Afhankelijk van jouw wensen en aantal personen, prijzen in overleg.

Afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden gaan wij graag met je in gesprek om een passende aanbieding te doen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek zonder enige verplichtingen: 06-23091473.

 

Vraag naar de algemene voorwaarden via info@ucandance.nl

 

Adres: Redactiestraat 10, 1321 NL, Almere 

KVK nummer:  71082727

BTW nummer: NL858572448B01

Bankrekeningnummer: NL12KNAB0257216820

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle