top of page

Zaalverhuur

Onze zaal, gelegen op de tweede verdieping, is de ideale locatie voor jouw speciale gelegenheid. Met een capaciteit van ongeveer 80 personen, inclusief zitplaatsen voor ongeveer 12 gasten en ruime statafels, bieden we een veelzijdige ruimte.

 

Wat maakt Onze Zaal uniek:
- Ruime Dansvloer: Ideaal voor dansliefhebbers, met volop bewegingsruimte.
- Professionele Geluidsset: Hoogwaardig geluid voor muziek, toespraken en presentaties.
- Volledig Uitgeruste Bar: Met glaswerk en koeling voor drankjes.
- Sfeervolle Atmosfeer: Gastvrij en gezellig voor allerlei soorten evenementen.
- Centrale Locatie en parkeermogelijkheden op loopafstand.

We bieden ook een kleinere ruimte voor ca. 12 personen, perfect voor zakelijke bijeenkomsten en schoonheidsspecialisten. Of je nu groot of intiem wilt, Onze Zaal heeft de perfecte ruimte voor jou. Neem contact op voor beschikbaarheid en creëer een onvergetelijke ervaring!"

Overige Faciliteiten:

-Versieren / Decoraties:

Wij kunnen in overleg de zaal voor je versieren.

-Licht, Geluid, Artiesten, Dj: 

Alle benodigde licht- en geluidsapparatuur is beschikbaar voor verhuur. We hebben professionele apparatuur zoals microfoons en Bluetooth-mogelijkheden. Je kunt ook zelf DJ's en/of artiesten inhuren, mits ze hun eigen apparatuur meebrengen.

-Drankarrangementen:

Onze bar wordt verzorgd door ons team. (We hebben geen biertap en serveren bier in flesjes of blikjes). 

-Hapjes: 

Je bent vrij om je eigen catering te regelen, aangezien we geen vaste cateraar hebben. Houd er rekening mee dat we beperkte verwarmingsfaciliteiten op locatie hebben. We bieden ook diverse hapjes aan.

-Workshop Salsa of Bachata:

Wil je gasten direct op de dansvloer krijgen? Reserveer dan een salsa- of bachata-workshop vooraf, en de dansvloer zal snel gevuld zijn.

Prijzen:

- Zaalhuur (4 uur):

€400,- (Inclusief licht, geluid, statafels, stoelen, barpersoneel en eindschoonmaak)

-Borgsom:

€500,- (Roken is niet toegestaan, niet in de muren spijkeren, gasten moeten binnen 30 minuten na het feest vertrekken, eventuele schade wordt in rekening gebracht)

-Drankarrangement: 

Vanaf €19,00 p.p. (vanaf 12 jaar) voor 4 uur inclusief bier, wijn, frisdrank, koffie en thee (exclusief speciaal bier en buitenlands gedistilleerd). Kinderen tot 12 jaar: €9,00 voor aanmaaklimonade, Wicky en sapjes.

-Muntenverkoop:** Mogelijkheid om munten aan te bieden voor bijvoorbeeld een welkomstdrankje, waarbij andere consumpties door de gasten zelf worden betaald.

-Versierpakket:

Wij zorgen voor enkele slingers.

- Diner/hapjes:

Prijs op aanvraag, afhankelijk van wensen en aantal personen.

Afhankelijk van jouw specifieke behoeften en mogelijkheden maken we graag een passend aanbod voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: 06-23091473. Vraag naar de algemene voorwaarden via info@ucandance.nl.

bottom of page