KVK nummer:  71082727

BTW nummer: NL858572448B01

Bankrekeningnummer: NL12KNAB0257216820

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Bachata les in Almere

U Can Dance geeft laagdrempelige Salsa- en Bachata les op ieder niveau

waar plezier en individuele aandacht voorop staan.

Bachata les in Almere met plezier

U Can Dance is een gezellige dansschool voor jong en oud.

We begrijpen dat je graag wilt weten hoe het bevalt voordat je je bij ons inschrijft. Daarom kan je bij U Can Dance een proefles doen en als het bevalt (en de kans is groot), kan je je na afloop van de proefles meteen aanmelden voor een lidmaatschap en is het een GRATIS proefles geweest.

Als je toch besluit om niet mee te doen dan betaal je 20,- p.p. voor de gevolgde proefles.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren Bachata dansen, door onze unieke manier van les geven. Tijdens de lessen wordt er uitgebreid aandacht besteed aan musicality, body isolatie, technieken, combinaties en uiteraard een cooling down om de spieren weer tot rust te brengen. Je gaat bij ons weer ontspannen naar buiten na een leuke en inspirerende Bachata les.

Bachata musicality

Je staat op de dansvloer. Het intro van een Bachata nummer is al even bezig en je danspartner kijkt je afwachtend aan. Je luistert naar de muziek, maar eerlijk is eerlijk: je kunt er geen touw aan vastknopen. Ondertussen voel je de ogen van omstanders in je rug prikken. De druk neemt toe. Je luistert nog eens aandachtig naar de melodie. Is dít de 1? Terwijl je in je basis naar voren stapt, zie je aan de blik van je partner dat je niet goed zit. Je probeert het nog eens. Weer verkeerd. Help!

Voor mensen die niet zijn opgegroeid met Bachata muziek (wat voor de meeste Nederlanders het geval is) is het begrijpen ervan niet makkelijk. Sterker nog: veel beginners vinden het vinden van de juiste timing een helse klus. Maar geloof ons: ook jij kan het. Vanaf de eerste Bachata les helpen wij onze cursisten om zelf al de maat te vinden in de muziek, helaas ontbreekt dit onderdeel bij vele andere Salsa en Bachata dansscholen en hiermee kunnen wij ons dan ook goed onderscheiden van de rest.

Body isolatie

Door een warming up met body isolatie technieken bereiden wij het lichaam voor op de bewegingen die komen gaan en maken wij samen het lichaam soepeler.

Danstechnieken van de Bachata

De Bachata heeft tegenwoordig verschillende dansstijlen.

De dansschool U Can Dance in Almere is gericht op een mix van de verschillende Bachata stijlen. 

In deze mix zal gebruik worden gemaakt van zowel elementen uit de Bachata Authentica als uit de Bachata Moderna en voeg daar vooral circulaire bewegingen en bodywaves aan toe en je het Bachata Sensual. Doordat wij de verschillende stijlen Bachata onder de aandacht brengen tijdens onze lessen, leer je de verschillende stijlen herkennen en de juiste dans toe te passen op de dansvloer.

Wij werken met een zeer gestructureerd programma, en gaan vanaf het eerste moment erg de diepte in met uitleg van technieken en de combinaties, styling en musicality.

U Can Dance ledenpagina

Als cursist van U Can Dance krijg je GRATIS toegang tot de U Can Dance ledenpagina. De U Can Dance ledenpagina is een uitgebreide pagina met filmpjes van de Salsa lessen, Musicality gericht op het niveau waarin je les hebt en wat tips & tricks, zodat je kan oefenen waar en wanneer jij maar wilt.

Heb je geen danspartner? Geen probleem!

De helft van onze leerlingen zijn koppels en de helft schrijft individueel in. Wij proberen ervoor te zorgen dat er even aantallen deelnemers zijn in de lessen. Wij switchen altijd van partner, ook de koppels, dus je danst met iedereen. Door te wisselen van partner leer je sneller en beter dansen en het hoort ook bij het sociale aspect van de Salsa dansen. Mocht er dan toch geen partner voor je zijn, kan je dus alsnog meedoen met de lessen.

 

Word lid van U Can Dance en krijg;

-Onbeperkt* toegang tot alle lessen van je niveau voor een vast bedrag per maand

*Je schrijft je in voor één of twee vaste les(sen) per week en hebt de mogelijkheid om kosteloos extra lessen tot je niveau online bij te boeken, op basis van beschikbaarheid.

-GRATIS toegang tot de maandelijkse vrijdans avonden

-GRATIS toegang tot U Can Dance online 

-GRATIS deodorant en pepermuntjes om te gebruiken tijdens de lessen.

-Korting op evenementen.

-10% korting op dansschoenen bij Danswinkel

Let op! Het rooster gaat pas in op 06-01-2020, maak jezelf lid om een plek te kunnen garanderen. VOL= VOL

Bachata Almere.jpg
Bootcamp Bachata almere.jpg
U Can Dance Almere.jpg
Salsa Almere U Can Dance.jpg
teambuilding u can dance salsa.jpg
salsa les almere.jpg