Privé dansles

Het is zaterdagavond en al jullie vrienden zijn aan het dansen op een gezellig feestje. Zij hebben jullie wel gevraagd om mee te gaan. Maar jullie hebben ‘nee’ gezegd, omdat jullie niet kunnen dansen. Jullie voelen je daardoor onzeker en ongemakkelijk op zulke feesten. Met als resultaat dat jullie vrienden gezellig samen op de dansvloer staan en jullie, jullie zitten thuis samen op de bank voor de televisie.

 

Hoe zou het zijn als jullie de volgende keer volmondig ‘ja’ kunnen zeggen als jullie vrienden je weer uitnodigen om mee te gaan? Zie jij al voor je hoe verrast ze zullen kijken wanneer jullie ineens op de dansvloer staan? Hoe waardevol zou het voor jullie relatie zijn als jij en jouw partner samen op de dansvloer intens kunnen genieten van een moment voor jullie twee?

Tijdens de privé dansles(sen) leer je samen met jouw partner alle vaardigheden en technieken van salsa of bachata. De inhoud van de lessen en het lestempo worden afgestemd op jullie niveau en leersnelheid.

We nemen je mee in de mogelijkheden van onze privélessen... Onze gecertificeerde docenten leren je om de muziek te doorgronden, zodat je op de maat kunt dansen en de connectie kunt maken tussen de muziek en de beweging. Kan je de muziek al voelen door je lichaam heen, maar heb je het gevoel dat je lichaam vast zit? Dan kunnen wij je helpen om de spieren soepeler te laten worden en de spieren te leren wennen aan de verschillende bewegingen van de salsa en of bachata dans. We leren je de basiselementen en nieuwe figuren aan de hand van demonstraties en uitleg van de techniek bij elk element. Met de juiste techniek kun je niet alleen met iedereen dansen ook helpt het blessures bij jou en jouw danspartner te voorkomen. 

 

Je hebt zojuist je eerste danspassen gezet!

Zie jij jezelf daar al helemaal staan na het lezen van onze mogelijkheden van een privéles? Reserveer dan meteen jouw privéles salsa en of bachata en kom het in leve de lijve ervaren!

Benieuwd wat anderen over ons en onze danslessen zeggen?

Via ons online reserveringssysteem kan je gemakkelijk een salsa of bachata privéles reserveren, op het moment dat het jou (of jullie) uitkomt. Een privéles kan voor maximaal 4 personen worden gereserveerd.

Privéles voor 1 persoon:

€70,- [1 uur]

€315,-[Pakket van in totaal 5 uur]

Een les afgestemd op jouw wensen, zo kan je gericht op je techniek werken.

Privéles voor 2 personen:

€90,- [1 uur]

€405,-[Pakket van in totaal 5 uur]

Een les afgestemd op jullie wensen, zo kan je samen leren dansen. Een les momentje voor jullie twee.

Privéles voor 4 personen:

€120,- [1 uur]

€540,-[Pakket van in totaal 5 uur]

Een les afgestemd op jullie wensen. Wil je liever samen met bekenden dansen dan kan je een privéles reserveren voor 4 personen, een les met vertrouwde mensen om je heen.

Adres: Redactiestraat 10, 1321 NL, Almere 

KVK nummer:  71082727

BTW nummer: NL858572448B01

Bankrekeningnummer: NL12KNAB0257216820

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle