KVK nummer:  71082727

BTW nummer: NL858572448B01

Bankrekeningnummer: NL12KNAB0257216820

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Privacy statement

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over jou of die we in verband kunnen brengen met jou.

Je deelt persoonsgegevens met ons als je cursist bij ons bent of als je contact met ons hebt. Denk aan je naam, je telefoonnummer of je e-mailadres. Maar ook het IP-adres van je computer of een overschrijving. Het gaat om alle gegevens die we in verband kunnen brengen met jou. Een los rekeningnummer is geen persoonsgegeven. Maar dat wordt het wel zodra je ook weet van wie de rekening is.

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

U Can Dance kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van U Can Dance  en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier, inschrijfformulier of nieuwsbrief aanvraag op de website aan U Can Dance verstrekt. U Can Dance kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Uw adresgegevens

  • Uw telefoonnummer

  • Uw e-mailadres

  • Bankgegevens

  • Uw IP-adres

     

    Waarom U Can Dance gegevens nodig heeft

  • U Can Dance verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

  • Als je een bestelling of inschrijving plaatst bij U Can Dance, hebben we uw naam, e-mailadres, (aflever-)adres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren, je van het verloop op de hoogte te houden en om te kunnen factureren.

  • Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties, indien je je aanmeld voor onze nieuwsbrief. Als je hier niet langer prijs op stelt, kan je jezelf uitschrijven op onze website.

  • Wij gebruiken je e-mailadres bij Salsa Dating om een match mail te kunnen versturen met je voornaam en eerste letter van je achternaam in combinatie met je email adres naar je eventuele match.

  • Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren indien er een les naar omstandigheden niet door kan gaan.

  • Wij gebruiken de gegevens van je geslacht om een inzicht te krijgen in de verdeling van man/vrouw in de lessen.

Daarnaast kan U Can Dance je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van de overeenkomst die met je gesloten is.

Hoe lang U Can Dance gegevens bewaart

U Can Dance bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld en houden ons daarbij aan de wettelijke plicht. Indien er geen overeenkomst met je tot stand komt worden je gegevens niet langer dan een jaar bewaard, om eventueel nog persoonsgerichte aanbiedingen te kunnen doen. Indien je hier bezwaar tegen hebt kan je dit per email aangeven bij U Can Dance en zullen wij je gegevens verwijderen.

 

Delen met anderen

U Can Dance verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Websitebezoek

Op de website van  U Can Dance worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. U Can Dance gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google analytics

U Can Dance maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van U Can Dance bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan U Can Dance te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. U Can Dance heeft hier geen invloed op.

U Can Dance heeft Google geen toestemming gegeven om via U Can Dance verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@ucandance.nl. U Can Dance zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

 

Als je geen marketingmails van U Can Dance meer wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@ucandance.nl of volg de uitschrijvingsinstructies ("unsubscribe") die in elke marketingmail zijn opgenomen.

 

Beveiligen

U Can Dance neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van U Can Dance maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door U Can Dance verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met U Can Dance, via info@ucandance.nl . www.ucandance.nl is een website van U Can Dance.

U Can Dance is als volgt te bereiken:

Telefoon:        +31 (0)6-23091473

E-mailadres:   info@ucandance.nl

 

Bericht van wijzigingen

Wanneer er wezenlijke veranderingen of updates worden aangebracht in deze Privacyverklaring, zullen we gedurende 30 dagen bovenaan onze website van U Can Dance een bericht plaatsen waarmee we gebruikers op deze veranderingen of updates wijzen. Indien wij uw persoonsgegevens willen gaan gebruiken op een manier die afwijkt van de manier die gold op het moment dat de gegevens werden verzameld, stellen we u daarvan in kennis en krijgt u de mogelijkheid om aan te geven of wij uw persoonsgegevens al dan niet op die nieuwe manier mogen gebruiken.

Deze website maakt gebruik van de diensten van Daisycon om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.
Om deze dienst uit te kunnen voeren maakt onze partner Daisycon gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weet Daisycon dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van statistische analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan Daisycon verklaard door de Algemene publisher voorwaarden te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet en de AVG / GDPR hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen wij ons op de verwerkingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Klik hier om meer te lezen over de affiliate cookies en het privacybeleid van Daisycon.

 

Heb je na het lezen van dit Privacy Statement en de al eerder gegeven antwoorden nog vragen over hoe wij je persoonsgegevens gebruiken? Stuur dan een e-mail aan ons: info@ucandance.nl

Versie 0.1: Deze pagina is voor het laatst aangepast op 4-4-2018