top of page

Terugblik 2021

Afgelopen jaar is er weer veel gebeurd. Ondanks het feit dat niet alles is gegaan zoals wij gepland hadden, zijn er ook in 2021 de nodige stappen gezet bij U Can Dance. In deze blog delen we met jullie alle hoogtepunten.


Aankleding dansschool

Ook dit jaar hebben wij weer de nodige investeringen gemaakt om de danslessen en oefenavonden zo plezierig mogelijk te laten ervaren.

· Er zijn diverse led strips aangebracht wat zorgt voor de sfeerverlichting.

· Er is een kantoorruimte gemaakt, waardoor er voor de klanten een mooie loungehoek is ontstaan. De ideale plek om even tot rust te kunnen komen.

· Ook aan het geluid is gedacht. Dit jaar zijn er 2 grote boxen bijgekomen wat ervoor zorgt dat we overal geluid hebben.

· In de zomer kan het nog al warm zijn en daarom zijn er extra ventilatoren gekocht, welke door Rob aan het plafond zijn bevestigd.


Wij willen de volgende personen ontzettend bedanken voor het realiseren hiervan:

Dirk de Rooy voor de kantoorruimte, Rob voor alle klussen in de dansschool en Mardie Karbodin voor de geluidsinstallatie.


Activiteiten buiten de dansschool

Naast dansen houden we uiteraard van plezier en gezelligheid. Dat delen we graag met jullie. Hierdoor hebben we regelmatig activiteiten geïnitieerd die buiten de dansschool plaats hebben gevonden, zoals met elkaar gaan uit eten, Kraggenburg, evenementen bezoeken. Helaas zijn een aantal van onze plannen niet doorgegaan. Het grootste gemis was het feit dat Latin Weekender was afgelast maar we hopen dat we in 2022 weer met elkaar gezellig een dans weekend kunnen doorbrengen.


App

Dit jaar heeft de dansschool de app mogen implementeren wat de mogelijkheid geeft om alle lessen terug te kunnen kijken en thuis nog even verder te oefenen. Daarnaast kunnen wij sneller berichten delen met onze klanten en kan er ook onderling informatie worden gedeeld.


Kledinglijn en accessoires

Op spreadshirt zijn ook dit jaar weer nieuwe ontwerpen bijgekomen.

Ben jij ook nieuwsgierig naar het resultaat?


Bekijk dan snel onze webshop:


Oefenavonden

Dit jaar zijn wij begonnen met de oefenavond op de vrijdagavond, welke voor iedereen beschikbaar is. Hierdoor hebben wij weer nieuwe mensen mogen ontmoeten en veel plezier mogen ervaren met elkaar. Daarnaast zijn we gestart met speciale thema avonden, zoals de Halloween wat een groot succes was. Zodra de maatregelen het weer toelaten zullen we deze avonden ook gaan uitbreiden.


Uitbreiding van het team

Door de groei van onze dansschool hebben wij ook dit jaar weer het team mogen uitbreiden. Wij zijn heel trots om te vermelden dat ons team op dit moment uit 10 leden bestaat! Iedereen neemt eigen ervaringen, unieke persoonlijkheid en bijzonder talenten met zich mee. Dat levert een grote bijdrage voor de kwaliteit en creativiteit waarmee wij onze cursussen kunnen inrichten. Op deze manier kunnen wij zorgdragen voor jullie ontwikkeling en persoonlijke aandacht. Door deze uitbereiding hebben wij ook weer het lesaanbod kunnen vergroten.


Verruiming lesaanbod

Dit jaar zijn wij van 3 les avonden naar 5 les avonden gegaan. Dit is mede mogelijk gemaakt door het aanbieden van de kizomba en de 50 plus salsa:


Kizomba

Het heeft een tijdje geduurd, maar uiteindelijk hebben wij een top docent gevonden die de Kizomba les verzorgd op de donderdag avond. Echt heerlijk om te zien hoeveel plezier onze cursisten en de docent hebben op deze avond. Veel kennis wat wordt gedeeld en het ontstaan van nieuwe vriendschappen en soms ook nieuwe liefdes koppels.


50 plus salsa

Dit jaar zijn onze toppers Harrie en Michele gestart met de salsa les voor 50 plussers op de dinsdag avond. Het tijdstip was eerst een beetje zoeken, maar uiteindelijk is ook dit een groot succes geworden. Iedereen is super enthousiast en de docenten zorgen er iedere keer weer voor dat elke les een feestje is.


Zaalverhuur

Dit jaar hebben wij onze zaal beschikbaar mogen stellen voor verjaardagen en een zakelijke bijeenkomst. Wij zijn dankbaar dat steeds meer mensen onze locatie weten te vinden en hopen nog vele feesten te mogen faciliteren. Heb jij ook zin in een feestje? Bekijk de mogelijkheden op de website of neem vrijblijvend contact met ons op.


Corona maatregelen

Helaas hebben wij ook dit jaar te maken gehad met de corona maatregelen hierdoor waren we gedwongen om onze dansschool tijdelijk te sluiten of de manier van het les geven een beetje aan te passen. Zoals de weekend lessen. Ook hebben wij een aantal oefenavonden moeten annuleren. We kijken uit naar het komend jaar met veel goede moed en positieve energie en hopen dat we verder kunnen groeien, kwaliteit van onze lessen nog verder kunnen verbeteren en met zijn allen gezellig en gezond dansjaar kunnen beleven.269 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page