Zaalverhuur

Wat te vieren? Wij hebben de geschikte feestzaal voor jou. Je denkt er in eerste instantie misschien niet direct aan, maar bij U Can Dance kan je, naast dansen, ook een ruime zaal huren voor het geven van een feest of evenement.  Zaalverhuur is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een verjaardag ,bedrijfsfeestje etc. Wil je voor een langere periode de zaal huren voor bijvoorbeeld het geven van dans of yogales? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Onze zaal bevindt zich op de tweede verdieping en is geschikt voor +/- 80 personen met het gebruik van een aantal zitplaatsen (+/- 12) en statafels (met ruime dansvloer). Naast een bar met glaswerk en koeling, is de zaal ingericht met een vaste professionele geluidsinstallatie.

Alle benodigde licht- en geluidsapparatuur is aanwezig en zit bij de zaalhuur inbegrepen. Wij maken gebruik van eigen, professionele, apparatuur als microfoons en mogelijkheid om de muziek via bluetooth te bedienen. Je kan uiteraard ook zelf DJ’s en/of artiesten inhuren, zij dienen echter wel te beschikken over een eigen installatie.

Bij ons ben je niet verbonden aan een vaste cateraar, hierdoor bestaat de mogelijkheid om jouw eigen catering te verzorgen. (Wij hebben geen verwarmingsmogelijkheid op de locatie). Uiteraard kunnen wij ook diverse hapjes verzorgen.

Catering

Diner/hapjes
Afhankelijk van jouw wensen en aantal personen, prijzen in overleg.

Afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden gaan wij graag met je in gesprek om een passende aanbieding te doen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek zonder enige verplichtingen: 06-23091473.

Vraag naar de algemene voorwaarden via info@ucandance.nl

Zaalhuur

Exclusief € 500,- borg
400,- incl. 21% btw
  • Dagdeel van vier uur inclusief; Licht, geluid, statafels bekleed, stoelen, barpersoneel en eindschoonmaak.

Drank

arrangement
19,- p.p.
  • Gedurende vier uur een drankenpakket bestaande uit: Bier, wijn, frisdrank, koffie en thee (excl. speciaal bier en buitenlands gedistilleerd).

Drank

arrangement tot 12 jaar
9,- p.p.
  • Gedurende vier uur een drankenpakket bestaande uit: aanmaaklimonade en sapjes

Workshop

Salsa of Bachata
150,- incl. 21% btw
  • In één uur leren wij jullie gasten de basispassen van de salsa of bachata op een ontspannen manier. Zo weet je zeker dat de dansvloer gevuld gaat worden. Dit tarief is uitsluitend in combinatie met de zaalhuur.

Munten

Losse verkoop
  • Er is ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld alleen een welkomstdrankje aan te bieden aan je gasten. Je koopt dan de benodigde aantal munten en de rest van de consumpties wordt door de gasten zelf betaald.