Workshops

Een workshop is een verkorte, intensieve manier om versneld te leren. Daarbij wordt gedurende een aantal uur, intensief gewerkt aan bepaalde onderdelen van de dans. Het tempo van een workshop ligt wat hoger dan in de regulieren lessen. De sfeer is gezellig en ontspannen. Je leert de danstechnieken die van belang zijn om het betreffende niveau goed te kunnen blijven volgen en is er voldoende gelegenheid om je vragen te stellen.

Een dag vol plezier, die je niet mag missen.

Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die al minimaal drie maanden dans ervaring heeft. Je leert unieke dansfiguren die ook echt ‘leadable’ zijn! Dit doen onze gecertificeerde dansdocenten aan de hand van een gestructureerde lesopbouw.

Al onze salsa en bachata workshops beginnen met een stukje muzikaliteit om de muziek te begrijpen, zodat je op de maat kunt blijven dansen en je de elementen kunt toepassen op de daarbij horende sectie in de muziek.

Hierna is het tijd om de spieren op te warmen. Dit doen wij met isolatie oefeningen van verschillende lichaamsdelen, om je spieren soepel te maken én om jouw balans en coördinatie te verbeteren. Zodra je spieren warm zijn, gaan we aan de slag met de losse danspassen die later tijdens de les in de figuren terugkomen. In elk lesonderdeel is er tijd om vragen te stellen, persoonlijke uitleg te krijgen en wordt er veel aandacht besteed aan de technieken. Door het beheersen van de juiste technieken voorkom je blessures bij jou en jouw danspartner. Ook weet je zo zeker dat je overal ter wereld iemand ten dans kunt vragen, omdat je op de juiste manier met jouw lichaam kunt communiceren.

Zie je het al voor je? Zonder een woord te wisselen kan je al een prachtige salsa of bachata dans neerzetten.

Kan je niet wachten om al in twee uur de ontspanning te vinden, jouw lichamelijke conditie te verbeteren en quality time door te brengen met jouw (dans)partner? Meld je dan vast aan voor een salsa of bachata workshop die bij jou past.

Voor onderstaande workshops kan je jezelf aanmelden via het contact formuier, hierna zal er een betaalverzoek worden verstuurd en ontvang je een bevestiging voor de betreffende dag.

Workshop

Volger of leider
35,- incl. 21% btw
  • Deze prijs is voor één persoon.

Workshop

Koppels
60,- incl. 21% btw
  • De prijs is voor één danskoppel, één volger en één leider.