Senioren salsa in Almere

Lekker bewegen op Zuid-Amerikaanse muziek, met heel je lichaam.

 

Wie dacht dat salsa dansen alleen voor jongeren is heeft het mis. Iedereen kan leren salsa dansen, ook op latere leeftijd is dit geen enkel probleem. Salsa dansen is namelijk een goede en leuke manier om te bewegen. En het is nog gezond ook. Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest. 

 

Door de combinatie van muziek en bewegen neemt het stresshormoon cortisol af. Bovendien komt tijdens het salsa dansen het geluk stofje endorfine vrij en dat geeft een fijn gevoel. De conditie wordt op peil gehouden en het tempo is rustig zodat iedereen mee kan doen.

Voor senioren salsa heeft u geen specifieke dansachtergrond nodig, wij zeggen altijd:
"als u kunt lopen, dan kunt u ook dansen!"

Tijdens de senioren salsa leren wij de danspassen op een rustig tempo en er worden minder ingewikkelde figuren geleerd dan tijdens de regulieren salsalessen. Elke les start met de shines, dit is het onderdeel van de les waar wij stap voor stap de losse elementen gaan oefenen die samen de basis vormen van de salsa. We vertellen en laten zien wat de stappen zijn en nadat wij deze samen hebben geoefend, gaan we als danskoppel verder.

 

U heeft zojuist de eerste danspassen gezet!

Ziet u uzelf al helemaal mee doen na het lezen van onze lesopbouw? Reserveer dan meteen uw proefles en kom het in leve de lijve ervaren!

Benieuwd wat anderen over ons en onze salsales in Almere zeggen?

Waarschijnlijk komen er gedachten op als: 'Ik leer dat nooit'. Of: 'Die ingewikkelde stapjes krijg ik niet onder de knie'. Geloof ons, ook u kunt leren salsadansen. Zelfs als het u misschien iets minder makkelijk af gaat. In elke les herhalen we regelmatig de danspassen, zodat de bewegingen inslijten in uw spiergeheugen. Tijdens de les houden we iedereen goed in de gaten en geven we u persoonlijk tips en uitleg wanneer u het nodig heeft. Wedden dat u binnen no time kunt salsa dansen?!

 

Dus meld u vandaag nog aan voor een proefles senioren salsa in Almere en ervaar zelf hoe ontspannen en toepasbaar onze salsalessen zijn.

Na de proefles kunt u al lessen volgen vanaf € 5,- per les.

Via ons online reserveringssysteem kunt u gemakkelijk een senioren salsa proefles reserveren, op het moment dat het u (of jullie) uitkomt. Indien u liever persoonlijk contact wenst dan kunt u ons telefonisch bereiken op 06-23091473 (bij voorkeur via Whatsapp).

Senioren salsa is elke maandag van 15:00 uur tot 16:00 uur.

Proefles salsa:

€15,- [1 uur]

Voor klanten die nog niet eerder bij UCD zijn geweest, bij een lidmaatschap komen deze kosten te vervallen.

Salsa abonnement:

€25,- [per maand]

Voor één uur per week senioren salsa. Het lidmaatschap is voor onbepaalde tijd en is maandelijks opzegbaar.

Adres: Redactiestraat 10, 1321 NL, Almere 

KVK nummer:  71082727

BTW nummer: NL858572448B01

Bankrekeningnummer: NL12KNAB0257216820

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle