Senioren salsa in Almere

Lekker bewegen op Zuid-Amerikaanse muziek, met heel je lichaam.

 

Wie dacht dat salsa dansen alleen voor jongeren is heeft het mis. Iedereen kan leren salsa dansen, ook op latere leeftijd is dit geen enkel probleem. Salsa dansen is namelijk een goede en leuke manier om te bewegen. En het is nog gezond ook. Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest. 

 

Door de combinatie van muziek en bewegen neemt het stresshormoon cortisol af. Bovendien komt tijdens het salsa dansen het geluk stofje endorfine vrij en dat geeft een fijn gevoel. De conditie wordt op peil gehouden en het tempo is rustig zodat iedereen mee kan doen.

Voor de senioren salsa heb je geen specifieke dansachtergrond nodig, wij zeggen altijd:
"als je kan lopen, dan kan je ook dansen!"

Tijdens de senioren salsa leren wij de danspassen op een rustig tempo en er worden minder ingewikkelde figuren geleerd dan tijdens de regulieren salsalessen. Elke les start met de shines, dit is het onderdeel van de les waar wij stap voor stap de losse elementen gaan oefenen die samen de basis vormen van de salsa. We vertellen en laten zien wat de stappen zijn en nadat wij deze samen hebben geoefend, gaan we als danskoppel verder.

Zie je jezelf al helemaal mee doen na het lezen van onze lesopbouw?

Reserveer dan meteen jouw proefles en kom het in leve de lijve ervaren!

Senioren salsa almere.jpg

Salsa

Informatie

Salsa is een populaire dans waarvan de oorsprong grotendeels in Cuba ligt. Er zijn verschillende stromingen, waaronder: Cubaans, NY-style en LA-style. Bij U Can Dance geven wij les in LA-style salsa dansen.

Senioren salsa

Proefles

Kun je niet wachten om het zelf te ervaren? Heb je het volgen van salsales al te lang uitgesteld? Heb je er ontzettend veel zin in om alleen, of samen met jouw (dans)partner, in een ontspannen sfeer de dans eigen te maken? Meld je dan nu aan voor een proef salsales in Almere!

*Indien je na de proefles besluit om jezelf in te schrijven dan komen de proefles kosten te vervallen. 

Prijs:

€15,-

Senioren salsa

Lidmaatschap 

Één uur in de week een gezellige salsales. Het lidmaatschap is voor onbepaalde tijd en is maandelijks opzegbaar.

Voordelen:

  • Toegang tot de app met oefeningen.

  • Gratis toegang tot onze vrije dansavonden.

  • Korting op de zaalverhuur en privélessen.

Reserveer je proefles en schrijf jezelf in na de les.

Prijs:

€25,-