Salsa in Almere

Ben je op dit moment druk zoekende naar een dansschool waar je kunt leren om de Salsa te dansen? In dat geval ben je bij ons in de dansschool aan het juiste adres. Op een vast moment, iedere week, ben je van harte welkom om de Salsa en/of Bachata dansles te volgen. Voor een vast bedrag per maand volg je de lessen alleen, met een vriend of samen met je partner.

Het is mogelijk om een gemiste les in te halen

Het kan zomaar eens een keer voorkomen dat je een les in wilt halen. Dit is uiteraard geen enkel probleem. Je hebt namelijk de toegang tot een app, waardoor je de lessen altijd online kunt bekijken. Het is daarnaast ook mogelijk om de les op een andere dag of een andere tijd in te halen. Dit wordt altijd in overleg met ons gedaan.

Wat is Salsa?

Salsa is een populaire dans waarvan de oorsprong grotendeels in Cuba ligt. Er zijn verschillende stromingen, waaronder: Cubaans, NY-style en LA-style. Bij U Can Dance geven wij les in LA-style salsa dansen. Bij deze dansstijl dans je op muziek met zwoele klanken en romantische songteksten. Dit zie je ook terug in de uitvoering van de dans die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Cubaanse stijl, meer uitbundig en sensueel is. Bij U Can Dance verzorgen wij Salsa lessen in de LA-style met prachtige stylingsopties voor de dames.