Salsa in Almere

Ben je op dit moment druk zoekende naar een dansschool waar je kunt leren om de Salsa te dansen? In dat geval ben je bij ons in de dansschool aan het juiste adres. Op een vast moment, iedere week, ben je van harte welkom om de Salsa en/of Bachata dansles te volgen. Voor een vast bedrag per maand volg je de lessen alleen, met een vriend of samen met je partner. Dus ook als je geen danspartner hebt kan je jezelf opgeven voor een proefles. Tijdens de lessen wisselen wij regelmatig van danspartner indien je dit zelf ook wilt.

Het is mogelijk om een gemiste les in te halen

Het kan zomaar eens een keer voorkomen dat je een les in wilt halen. Dit is uiteraard geen enkel probleem. Je hebt namelijk de toegang tot een app, waardoor je de lessen altijd online kunt bekijken, reserveren en annuleren. Het is daardoor ook mogelijk om de les op een andere dag of een andere tijd in te halen, indien je een vervangende les reserveert die tot aan jouw niveau is.

Proefles

Bij ons is de eerste proefles een echte les, geen korte preview waarbij er andere verwachtingen worden gecreëerd. Wat je in deze les ziet is de kwaliteit die wij leveren, Ervaar het zelf.

Unieke kledinglijn

In onze webshop kan je terecht voor leuke accessoires en (sport) kledingstukken. Zo hoef je niet meer voor de kledingkast te staan om te bedenken wat je aan gaat trekken voor de les.

salsa les

Salsales

Onze dansschool werkt met een gestructureerd lesprogramma, wij nemen je even mee hoe dit eruit komt te zien…..  Elke les start met een door ons ontwikkelde speciale warming-up, zodat je spieren soepeler worden en leren wennen aan de verschillende bewegingen van de dans. Wanneer onze spieren zijn opgewarmd beginnen we met muzikaliteit. In dit onderdeel van de les leer je beetje bij beetje de muziek te doorgronden, zodat je op de maat kunt dansen en de connectie kunt maken tussen de muziek en de beweging. Hierna is het tijd om stap voor stap de losse elementen te oefenen die samen de basis vormen van de salsa. We laten niet alleen zien wat de stappen zijn, maar vertellen ook wat de juiste techniek is bij elke element. Met de juiste techniek kun je niet alleen met iedereen dansen ook helpt het blessures bij jou en jouw danspartner te voorkomen. Zodra jij deze onder de knie hebt, ga je met jouw (dans)partner de bewegingen samen uitvoeren. Je hebt zojuist je eerste danspassen gezet!

Salsa dans

Salsa is een populaire dans waarvan de oorsprong grotendeels in Cuba ligt. Er zijn verschillende stromingen, waaronder: Cubaans, NY-style en LA-style. Bij U Can Dance geven wij les in LA-style salsa dansen. Bij deze dansstijl dans je op muziek met zwoele klanken en romantische songteksten. Dit zie je ook terug in de uitvoering van de dans die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Cubaanse stijl, meer uitbundig en sensueel is. Bij U Can Dance verzorgen wij Salsa lessen in de LA-style met prachtige stylingsopties voor de dames.

Bij ons leer je de elementen, shines, maar ook de juiste uitvoering. Je oefent met verschillende danspartners  zodat je eraan gaat wennen dat er verschillende manieren van leiden en volgen zijn. Naast onze lessen is er elke vrijdag avond een oefenavond op de vrijdag avond waarbij je de pasjes in een ontspannen sfeer kan verder kan gaan oefenen. 

salsa dansen

Bereid jezelf voor om alleen of samen met jouw (dans)partner in een ontspannen sfeer de salsa dans onder de knie te krijgen en bekijk de GRATIS basispas video, welke geactiveerd wordt bij een proefles.

In elke les doen we, voor de nieuwe elementen, een stukje herhaling zodat de bewegingen en technieken inslijten in jouw spiergeheugen. Bovendien wisselen we tijdens de les regelmatig van danspartner, zodat je went aan verschillende manieren van leiden of volgen. Dit helpt je om een nog betere danspartner te worden. Tijdens de les houden we iedereen goed in de gaten en geven we je persoonlijk tips en uitleg wanneer jij het nodig hebt. Wedden dat je binnen no time kunt dansen?!

Meld je vandaag nog aan voor een proefles en ervaar zelf hoe ontspannen en toepasbaar onze lessen zijn.