Salsa voor mannen

 

Salsa maakt mannen aantrekkelijk

Als je als man opzoek bent naar een vrouw, zul je tegenwoordig snel geneigd zijn om je in te schrijven op een dating site of je aan te melden bij een dating app. Hier zul je foto's en profielen tegenkomen waarop je een selectie maakt, terwijl de echte klik pas komt bij de eerste ontmoeting. Mannen ga niet opzoek naar een vrouw via het internet maar ontmoet vrouwen met een gedeelde passie. Tijdens de Salsa en Bachata feesten zijn heel veel vrouwen te vinden, natuurlijk zijn ze niet allemaal vrijgezel maar er zullen er wel een aantal tussen zitten. Natuurlijk zul je wel wat basis elementen uit deze dansen moeten beheersen om naar zo een feest toe te gaan, dus meld je snel aan voor een workshop Salsa of Bachata en wie weet ontmoet jij spoedig de vrouw van je dromen. 

Nog meer redenen om als man op Salsa of Bachata les te gaan;

  • Er zijn altijd te veel dames, dus voor de heren keuze genoeg

  • Vrouwen vinden het sexy (Uiteraard, een man die goede dansmoves heeft.. daarbij zit het zeker goed met zijn andere moves)

  • Salsa dansen als alternatief voor sporten. (Wist je dat je met salsa dansen wel 405 calorieën per uur kunt verbranden?)

  • Stoere mannen dansen. (Wij weten als geen ander dat er genoeg stoere mannen op de dansvloer zijn, het is dus niet alleen voor vrouwen)

  • Mannen hebben de leiding. (Voor de haantjes onder ons, de man leidt altijd de dans en heeft dus volledige controle over de moves en moeilijkheidsgraad.)

  • Niet leeftijdsgebonden. (Waar je je op een gegeven moment te oud voelt om naar de kroeg te gaan, is het salsa uitgaansleven voor iedereen. Hoe jong of oud je ook bent, een avondje op stap naar een salsafeestje kan altijd.)

Het noemen van deze punten is al een goede stap in de juiste richting. Ben jij al overtuigd?

Geef je op voor een cursus Salsa of Bachata, Wil je liever alleen les dan kan een privéles ook nog een optie zijn.

Als je nog onervaren bent met daten of het is om wat voor een reden dan ook lang geleden dat je voor het laatst gedate hebt, dan zou dat de vraag op kunnen roepen:" Daten, hoe doe je dat en hoe maak je er een succes van?”

Want wat nou als je de ideale vrouw tegen komt tijdens een Salsa of Bachata feest of tijdens de danslessen.

Kan je haar dan gewoon mee uit vragen?

De zenuwen gieren door je keel, alleen al bij de gedachten aan een date met haar. Deze zenuwen zijn makkelijk te ondervangen door meteen een praatje met haar te gaan maken, zodra je ook maar het geringste vermoeden hebt dat je deze vrouw wel eens heel leuk zou kunnen gaan vinden kan je haar mee uit vragen. Als je haar hebt ontmoet bij een Salsa en of Bachata les of feest dan hebben jullie al een gemeenschappelijke deler en zal ze niet zo snel weigeren.

Er is altijd de kans dat het niet altijd het succes wordt dat je in gedachten had, want je kunt nu eenmaal niet met iedereen een klik hebben die je in je leven ontmoet, maar treur niet en ga gewoon weer verder en soms het het ook gewoon wat tijd nodig.