KVK nummer:  71082727

BTW nummer: NL858572448B01

Bankrekeningnummer: NL12KNAB0257216820

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Salsa dating in Almere

Dit is je kans om eens echt 'wild' te daten! Niets surfen op de online dating sites of uren naar de leukste foto's staren. We gaan gewoon weer eens ouderwets een feestje bouwen, maar wel alleen voor singles!

 

Salsa maakt aantrekkelijk

Als je opzoek bent naar een partner in Almere zul je tegenwoordig snel geneigd zijn om je in te schrijven op een dating site of je aan te melden bij een dating app. Hier zul je foto's en profielen tegenkomen waarop je een selectie maakt, terwijl de echte klik pas komt bij de eerste ontmoeting. Mannen en vrouwen ga niet opzoek naar een partner via het internet maar ontmoet jouw ideale partner met een gedeelde passie.

U Can Dance organiseert een workshop Salsa voor alle vrijgezellen dames en heren, hier leer je elkaar op een laagdrempelige en ontspannen manier kennen. Een dansles is een ideale mix tussen danspasjes leren, lachen en het samen naar je zin hebben. Het samen genieten brengt je dichter bij elkaar! En mocht je tijdens de workshop niet de ideale partner tegen zijn gekomen, dan kan je met de geleerde pasjes altijd nog terecht op een Salsa feest waar veel dames en heren te vinden zijn, natuurlijk zijn ze niet allemaal vrijgezel maar er zullen er wel een aantal tussen zitten. Meld je snel aan voor de workshop Salsa dating en wie weet ontmoet jij spoedig de man of vrouw van je dromen. 

Wat nou als je nog onervaren bent met daten of het is om wat voor een reden dan ook lang geleden dat je voor het laatst gedate hebt, dan zou dat de vraag op kunnen roepen:" Daten, hoe doe je dat en hoe maak je er een succes van?”

Als je hem of haar ontmoet bij een Salsa les of feest dan hebben jullie al een gemeenschappelijke deler en zal hij of zij je niet zo snel weigeren.

Er is altijd de kans dat het niet altijd het succes wordt dat je in gedachten had, want je kunt nu eenmaal niet met iedereen een klik hebben die je in je leven ontmoet, maar treur niet en ga gewoon weer verder en soms heeft het ook gewoon wat tijd nodig.

Ontmoet veel leuke dates van jouw leeftijd op 1 avond! 

Kom ook dansen en daten bij U Can Dance, waar je met een lekker drankje wordt ontvangen door de leuke hosts. Beleef een gezellige avond uit in een relaxte en ongedwongen sfeer en wie weet vind jij wel de ware liefde. Je ontmoet tijdens een dansdate ongeveer 5 tot 15 singles en heb je de kans om ongedwongen te kijken of het klikt.

Danservaring

Je hebt geen danservaring nodig om deel te kunnen nemen aan deze workshop, maar als je wel danservaring hebt en vrijgezel bent dan ben je natuurlijk van harte welkom. In de workshop worden een aantal beginners passen geleerd, die iedereen zou kunnen volgen.

Programma

Je wordt in een sfeervolle locatie ontvangen door één van de hosts van ons team met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de workshop Salsa waarbij je ongeveer 5 tot 15 singles op een wel heel leuke manier leert kennen! Na afloop kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond en kun je natuurlijk nog even praten met die leuke date :-) Binnen 24 uur krijg je een email met jouw matches. Met naam en mailadressen van wederzijdse matches. De rest is aan jullie! 

Privacy
U Can Dance communiceert alleen je voornaam en eerste letter van je achternaam op de matchkaarten. Bij een wederzijdse match wordt er het opgegeven emailadres uitgewisseld.

Kosten

Regular tickets kosten € 25,00

Dit is inclusief een welkomstdrankje, Ongeveer 5 tot 15 dates, begeleiding door de leuke hosts van U Can Dance in een afgehuurde sfeervolle locatie en natuurlijk de matchmail! Er komen verder géén reserverings- en administratiekosten bij.

Datum en tijden

Kijk voor ons actuele aanbod op de inschrijfpagina of neem contact op via info@ucandance.nl.

Leeftijd

Kijk voor de leeftijdsgrens op de inschrijfpagina of neem contact op via info@ucandance.nl. Wij zullen verschillende workshops organiseren met de volgende doelgroepen:

  • 25 tot en met 39 jaar

  • 40+