Prive dansles

Wil je volmondig ‘ja’ kunnen zeggen wanneer je vrienden je uitnodigen om mee te gaan dansen? Stel je eens voor hoe verrast ze zullen zijn wanneer jij op de dansvloer staat en intens geniet van een moment voor jezelf.

Ontdek de mogelijkheden van onze privé danslessen! Onze gecertificeerde docenten leren je alle vaardigheden en technieken van salsa of bachata, afgestemd op jouw niveau en leersnelheid. Of je nu alleen wilt dansen, samen met je partner of met een groepje vrienden, bij U Can Dance ben je aan het juiste adres.

Samen met je partner kun je genieten van de intieme sfeer en de persoonlijke begeleiding tijdens een privéles. Wil je liever met een groepje vrienden dansen? Dan maken we er een gezellige en leerzame ervaring van waarbij iedereen zijn eigen dansstijl kan ontwikkelen.

Zet vandaag nog je eerste danspassen! Reserveer nu jouw privéles salsa en/of bachata en ervaar het zelf.

Let’s dance together in Almere!

Koop nu jouw afspraakkaart en plan eenvoudig een afspraak in onze agenda op het moment dat het jou uitkomt!

Bij U Can Dance bieden we flexibiliteit en gemak, zodat je jouw danslessen kunt plannen op een tijdstip dat perfect bij jou past. Met onze afspraakkaart kun je eenvoudig lessen reserveren en jouw dansavontuur op jouw eigen tempo voortzetten.

Of je nu wilt werken aan je salsa moves, je bachata techniek wilt verbeteren, of beide dansstijlen wilt verkennen, met de afspraakkaart heb je de vrijheid om jouw dansreis naar wens vorm te geven.

Heb je liever persoonlijk contact? Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar info@ucandance.nl. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen met jouw dansavontuur.