top of page

Terugblik 2020 U Can Dance

Bijgewerkt op: 5 okt. 2023


Afgelopen jaar was heel bijzonder voor iedereen. Ondanks het feit dat niet alles is gegaan zoals wij gepland hadden, is er in 2020 veel gebeurd bij U Can Dance. In deze blog delen we alle hoogtepunten met jullie.


Eigen locatie

Na ruim anderhalf jaar danslessen te hebben gegeven in diverse buurtcentra, zijn we per januari 2020 naar een prachtige eigen locatie verhuist. Een mooier begin van 2020 hadden we niet kunnen wensen. Een eigen plek waar wij als dansschool kunnen groeien en wij jullie nog meer kunnen aanbieden. Een nieuwe locatie brengt ook veel creatieve ideeën met zich mee! Zo hebben wij een sfeervol lounge hoek gecreëerd waar je even lekker kan bijkomen, bijkletsen met je medecursisten of waar je kinderen een spelletje kunnen spelen tijdens je les.


Uitbreiding van het team Met een groei van onze dansschool komt uiteraard ook een uitbreiding van ons team. Wij zijn heel trots om te vermelden dat ons team op dit moment uit 7 leden bestaat! En er komen 2 vrijwilliger bij :) Iedereen neemt eigen ervaringen, unieke persoonlijkheid en bijzonder talenten met zich mee. Dat levert een grote bijdrage voor de kwaliteit en creativiteit waarmee wij onze cursussen inrichten een manier waarop we zorgdragen voor jullie ontwikkeling en persoonlijke aandacht. Het is tevens uiteraard niet onbelangrijk dat de uitbreiding van ons team een cruciale rol speelt in het "gezelligheid gehalte" op de school.

Horeca vergunning We hebben er lang op gewacht maar uiteindelijk was ie er! De horeca vergunning. Ook hier hebben we een gezellig plek gecreëerd waar we met z'n allen een drankje kunnen doen, calorieën bijvullen en gezellig met elkaar kunnen zijn zowel na afloop van de lessen als tijdens de oefenavonden die maandelijks georganiseerd worden. Wij zijn bijzonder trots op onze bar mede omdat wij het zelf hebben gemaakt! En het resultaat is verbluffend :-).


Soofos

Soofos is een online platform dat de mogelijkheid biedt om thuis van de bank te komen en ongestoord of "gezien" lekker de basis Salsa kunt gaan leren.

Op het moment staat salsa voor beginners 1 en een vervolg cursus salsa niveau 2 online. Wij zijn op het moment bezig om ook bachata online te zetten. ( nog even geduld ).

Al nieuwsgierig? ?


Eigen kledinglijn

Via spreadshirt presenteren wij onze eigen kledinglijn :)

Wil jij je danspassie delen met een vleugje humor? Voor iedereen die zijn danspassie wilt delen, speciaal ontworpen U Can Dance specials.


Activiteiten buiten de dansschool Naast dansen houden we uiteraard van plezier en gezelligheid. Dat delen we graag met jullie. Hierdoor hebben we regelmatig activiteiten geïnitieerd die buiten de dansschool plaats hebben gevonden, zoals met elkaar gaan uit eten, zombie schieten, evenementen bezoeken. Helaas zijn een aantal van onze plannen niet doorgegaan. Het grootste gemis was het feit dat Latin Weekender was afgelast maar we hopen dat we in 2021 weer met elkaar gezellig een dans weekend kunnen doorbrengen.

Corona maatregelen Vele ontwikkelingen en activiteiten hebben wij liever anders gezien het afgelopen jaar. Door het uitbrak van Corona en de bijbehorende maatregelen waren we gedwongen om onze dansschool tijdelijk te sluiten of de manier van het les geven een beetje aan te passen. zoals online lessen. Ook onze oefenavonden hebben we moeten annuleren. We kijken naar het komend jaar met veel goede moed en positieve energie en hopen dat we verder kunnen groeien, kwaliteit van onze lessen nog verder kunnen verbeteren en met zijn allen gezellig en gezond dansjaar kunnen beleven.

Liefs,

Samantha & Yvonne

150 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

2 תגובות


Karin Nak
Karin Nak
31 בינו׳ 2021

Erg jammer allemaal dat ik tijdelijk ben gestopt met de lessen door de corona!

Online lessen zag ik niet zo zitten juist de interactie tijdens de les vind ik heel prettig. Ik kijk er naar uit dat we weer de echte lessen kunnen volgen, hopelijk al heel snel!!

לייק

Michele Veldhuisen
Michele Veldhuisen
18 בינו׳ 2021

Laten we hopen dat 2021 een beter jaar wordt en jullie de activiteiten kunnen doorzetten en uitbreiden. Ik verheug me er zeer op onderdeel uit maken van een succesverhaal dat UCanDance heet als danser en als vrijwilliger.

לייק
bottom of page