Prive dansles

Het is zaterdagavond en al jullie vrienden zijn aan het dansen op een gezellig feestje. Zij hebben jullie wel gevraagd om mee te gaan. Maar jullie hebben ‘nee’ gezegd, omdat jullie niet kunnen dansen. Jullie voelen je daardoor onzeker en ongemakkelijk op zulke feesten. Met als resultaat dat jullie vrienden gezellig samen op de dansvloer staan en jullie, jullie zitten thuis samen op de bank voor de televisie.

Hoe zou het zijn als jullie de volgende keer volmondig ‘ja’ kunnen zeggen als jullie vrienden je weer uitnodigen om mee te gaan? Zie jij al voor je hoe verrast ze zullen kijken wanneer jullie ineens op de dansvloer staan? Hoe waardevol zou het voor jullie relatie zijn als jij en jouw partner samen op de dansvloer intens kunnen genieten van een moment voor jullie twee?

Tijdens de privé dansles(sen) leer je samen met jouw partner alle vaardigheden en technieken van salsa of bachata. De inhoud van de lessen en het lestempo worden afgestemd op jullie niveau en leersnelheid.

Contact

We nemen je mee in de mogelijkheden van onze privélessen… Onze gecertificeerde docenten leren je om de muziek te doorgronden, zodat je op de maat kunt dansen en de connectie kunt maken tussen de muziek en de beweging. Kan je de muziek al voelen door je lichaam heen, maar heb je het gevoel dat je lichaam vast zit? Dan kunnen wij je helpen om de spieren soepeler te laten worden en de spieren te leren wennen aan de verschillende bewegingen van de salsa en of bachata dans. We leren je de basiselementen en nieuwe figuren aan de hand van demonstraties en uitleg van de techniek bij elk element. Met de juiste techniek kun je niet alleen met iedereen dansen ook helpt het blessures bij jou en jouw danspartner te voorkomen. 

Je hebt zojuist je eerste danspassen gezet!

Zie jij jezelf daar al helemaal staan na het lezen van onze mogelijkheden van een privéles? Reserveer dan meteen jouw privéles salsa en of bachata en kom het in leve de lijve ervaren!

Privéles

Eén persoon
70
00
Prijs per uur
  • Deze les zal worden afgestemd op jouw wensen, zo kan je gericht werken aan je techniek of nieuwe elementen leren.

Privéles

Twee personen
90
00
Prijs per uur
  • Deze les zal worden afgestemd op jullie wensen, zo kunnen jullie gericht werken aan de technieken of nieuwe elementen leren. ​ Een les momentje speciaal voor jullie twee.

Privéles

Vier personen
120
00
Prijs per uur
  • Deze les zal worden afgestemd op jullie wensen, zo kunnen jullie gericht werken aan de technieken of nieuwe elementen leren. ​ De ervaring van een groepsles, maar dan met vertrouwde mensen om je heen.

Privéles pakket

Eén persoon
315
00
Pakket prijs
  • Betreft een pakket van in totaal vijf uur. Deze kan je zelf indelen over diverse dagen. ​ Deze lessen zullen worden afgestemd op jouw wensen, zo kan je gericht werken aan je techniek of nieuwe elementen leren.

Privéles pakket

Twee personen
405
00
Pakket prijs
  • Betreft een pakket van in totaal vijf uur. Deze kan je zelf indelen over diverse dagen. ​ Deze les zal worden afgestemd op jullie wensen, zo kunnen jullie gericht werken aan de technieken of nieuwe elementen leren.

Privéles pakket

Vier personen
540
00
Pakket prijs
  • Betreft een pakket van in totaal vijf uur. Deze kan je zelf indelen over diverse dagen. De ervaring van een groepsles, maar dan met vertrouwde mensen om je heen. ​ Deze les zal worden afgestemd op jullie wensen, zo kunnen jullie gericht werken aan de technieken of nieuwe elementen leren.