Openingsdans Bruiloft

Jullie hebben onlangs besloten om te gaan trouwen en leven daardoor langzaam maar zeker naar de mooiste dag van jullie leven. Je bent daardoor op dit moment vast en zeker erg druk bezig met de nodige voorbereidingen. Misschien heb je al een locatie gereserveerd, je bent in contact gekomen met een cateraar en hebt al een fotograaf uitgekozen. Maar heb je ook al nagedacht over de invulling van de avond? Misschien wil je de avond wel openen met een bijzondere dans. Dit hoeft helemaal niet zo ongemakkelijk te zijn als je zorgt voor de juiste voorbereidingen.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten dansstijlen

Als je kiest voor een openingsdans, dan heb je de keuze uit verschillende soorten dansstijlen. Denk hierbij aan Salsa of Bachata. Dit doe je natuurlijk op de muziek van jullie keuze. Je krijgt altijd les van onze gecertificeerde dansdocenten. Je weet daardoor altijd zeker dat je kunt vertrouwen op een prachtige Salsa of Bachata choreografie die volledig op jullie is afgestemd. Je voelt je daardoor altijd helemaal comfortabel op de dansvloer en weet je altijd zeker dat jullie het feest op spetterende wijze starten.

Het start met een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek laat je het nummer horen voor de openingsdans en geef je je wensen aan. Vervolgens wordt er een persoonlijke, unieke openingsdans gecreëerd die helemaal voldoet aan de door jou opgegeven wensen. De openingsdans wordt op een goed gedoseerde manier geleerd en je bent altijd zeker van een heldere uitleg.

Straal op de dansvloer in prachtige bruidskleding

Je doet er natuurlijk graag alles aan om je bruiloft onvergetelijk te maken. Komt die ene belangrijk dat er toch net even wat te snel aan? Maak je je daar vooral geen zorgen over. Het is namelijk ook mogelijk om binnen een paar uur een openingsdans te leren. Thuis oefenen is mogelijk doordat de choreografie wordt gefilmd. 

Proefles

25
  • Hier bespreken we jullie wensen & mogelijkheden en proberen we de verschillende dansstijlen uit. Deze proefles duurt maximaal een half uur (0:30 minuten)

Just dance

250
  • Tijdens een telefonische intake bespreken wij jullie wensen & mogelijkheden waarnaar wij samen drie oefenmomenten inplannen. Daarna leren wij jullie een aantal technieken en elementen welke jullie zelf kunnen toepassen op jullie nummer. Dit pakket bevat in totaal drie uur les.

Openingsdans

795
  • Tijdens een persoonlijke intake bespreken wij jullie wensen & mogelijkheden en maken wij één choreografie op jullie nummer. De choreografie zal worden gefilmd en is inclusief twee x drie uur privéles.

Workshop

299
  • Tijdens deze workshop leren wij jullie gasten de basispassen van de salsa of bachata op een ontspannen manier. Zo weet je zeker dat de dansvloer gevuld gaat worden. Deze workshop duurt één uur en is exclusief reiskosten en de eventuele kosten voor de geluidsinstallatie.

Flashmob

399
  • Betrek familie en vrienden in de openingsdans met een flashmob. Zo staat de dansvloer ook meteen vol! Wij maken de pasjes niet te lastig, zodat er veel mensen mee kunnen doen. Een leuk effect is een flashmob die steeds ‘groter’ wordt: beginnen met een paar mensen en eindigen met een grote groep. Kies een opzwepend nummer dat ook aanstekelijk werkt voor de rest van het publiek. Tijdens een persoonlijke intake bespreken wij jullie wensen & mogelijkheden en maken wij een choreografie op jullie nummer. De choreografie zal worden gefilmd en is inclusief twee uur les voor maximaal 12 personen.