KVK nummer:  71082727

BTW nummer: NL858572448B01

Bankrekeningnummer: NL12KNAB0257216820

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Openingsdans Bachata

Openingsdans Bachata​

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Bij U Can Dance zijn jullie aan het juiste adres voor het neerzetten van een openingsdans die bij jullie past! Hiermee zetten jullie de toon van de feestavond. De Bachata is perfect voor een gepassioneerde, sensuele openingsdans voor jullie bruiloft waarmee het feest op spetterende wijze van start kan gaan. Voor toekomstige bruidsparen, met of zonder danservaring, kan een eigen choreografie gemaakt worden. Kies een mooi muzieknummer waar je op wilt dansen. Na de gratis intake wordt door ons een spannende choreografie bedacht. Samen werken we aan een persoonlijke, unieke openingsdans die jullie op het lijf geschreven zal zijn. We leren je de openingsdans goed gedoseerd en met een heldere uitleg; je zult verstelt staan dat je veel meer kunt dan je had gedacht!​

​Zijn jullie al aan het zweten voor de openingsdans?

Hoeft niet! Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor het neerzetten van een openingsdans die bij jullie past! Hiermee zetten jullie de toon van de feestavond. De Bachata is perfect voor een gepassioneerde, sensuele openingsdans voor jullie bruiloft waarmee het feest op spetterende wijze van start kan gaan. Voor toekomstige bruidsparen, met of zonder danservaring, kan een eigen choreografie gemaakt worden. Kies een mooi muzieknummer waar je op wilt dansen. Dat hoeft niet perse Bachata muziek te zijn, ook op andere muziek kun je prachtig Bachata dansen. Na de gratis intake wordt door ons een spannende choreografie bedacht. Samen werken we aan een persoonlijke, unieke openingsdans die jullie op het lijf geschreven zal zijn.

We leren je de openingsdans goed gedoseerd en met een heldere uitleg; je zult verstelt staan dat je veel meer kunt dan je had gedacht!

 

Willen jullie graag een openingsdans, maar zijn er nog maar een paar weken tot aan de bruiloft? Geen probleem! Wij leren jullie in enkele avonden / één avond een openingsdans Doordat wij de choreografie filmen kunnen jullie daarna thuis ook oefenen.

Wil je het bruidspaar verassen met een uniek cadeau?

Denk dan aan de cadeaubonnen van U Can Dance en geef de openingsdans of een cursus Bachata cadeau!

Willen jullie de gasten ook verrassen met een leuke Bachata workshop op de trouwlocatie?

Wij kunnen een leuke workshop Bachata verzorgen voor de gasten waarbij iedereen mee kan doen, gedurende één uur.