Online dansles

Herken je dat... Je bent op reis in een warm land met prachtige stranden en zwoele barretjes. Je hoort overal heerlijke salsamuziek waar je onmogelijk op stil kunt blijven staan. Iedereen, echte iedereen lijkt salsales te hebben gevolgd en schut de mooiste bewegingen uit zijn/haar mouw. En jij? Jij staat aan de kant en durft met jouw beperkte moves de dansvloer niet op. Of hebt zelfs helemaal geen idee wat je moet doen. Maar diep van binnen zou je dolgraag, net als deze mensen, shinen op de dansvloer.

 

Zie jij al voor je hoe je prachtige figuren danst op het ritmische geluid van de muziek?

 

Hoe zou het zijn als je overal ter wereld, zonder na te denken, de dansvloer op kunt stappen om samen met een onbekende een prachtige salsa en of bachata dans neer te zetten? Omdat je de technieken, passen en shines tot in de puntjes hebt geleerd, hoef je elkaar niet eens te kunnen verstaan. Culturen, mensen, die verbinding vinden door de universele taal van de dans... Hier verlang jij toch ook naar?!

 

Door het volgen van de gestructureerde online salsales en of bachatales, van de gecertificeerde docenten bij U Can Dance, kan dit binnenkort waarheid worden. Via een online platform kan je overal en op elk moment de online danslessen volgen.

Doordat je de dansles online volgt, heb je alleen een verbinding met internet nodig en je kunt aan de slag. Leren in de woonkamer, in de tuin of samen bij vrienden thuis, het kan allemaal.​ Hierdoor kun je in een omgeving leren die voor jou comfortabel aanvoelt, en waar jij prettig aan je eigen bewegingen kan werken.

 

De online dansles is 24/7 beschikbaar. Je kan dus dag en nacht de cursus volgen, wanneer het jou uitkomt.

Heb jij dus onverwacht een uurtje vrij of wil je voor het slapen gaan nog een nieuwe les doornemen, dan kan dat. Ook is dit makkelijk te combineren met een andere studie, baan of bezigheden.

Let er wel op dat je voldoende tijd neemt voor het volgen van een dansles. Het krijgen van nieuwe kennis is niet makkelijk en vraagt wel aandacht van je.

Tijdens de online dansles laten wij niet alleen zien wat de stappen zijn, maar ook wat de juiste techniek is bij elk element. Met de juiste techniek kun je niet alleen met iedereen dansen ook helpt het blessures bij jou en jouw danspartner te voorkomen. Zodra jij deze onder de knie hebt, ga je met jouw (dans)partner de bewegingen samen uitvoeren. Heb je geen (dans)partner? Geen probleem, er zijn voldoende bewegingen die je alleen kan uitvoeren zodat je toch al bekend raakt met de bewegingen en de muziek.

Zie jij jezelf al helemaal mee doen? 

Benieuwd wat anderen over ons en onze dansles zeggen?

Heb je het volgen van danslessen al te lang uitgesteld? Ben je er klaar voor om alleen of samen met jouw (dans)partner in een ontspannen sfeer de salsa en of bachata dans onder de knie te krijgen? Meld je dan nu aan voor een online dansles!

 

Je denkt nu misschien: 'Ik leer dat nooit'. Of: 'Die ingewikkelde stapjes krijg ik niet over de knie'. Geloof ons, ook jij kunt leren dansen. Zelfs als het je misschien iets minder makkelijk af gaat. In elke online dansles gaan we stap voor stap door de les heen.

De online dansles is te bestellen via het inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je een email met de volgende stappen en krijg je levenslang toegang tot de bestelde cursus.

 

Dus meld je vandaag nog aan voor een online dansles en ervaar zelf hoe ontspannen en toepasbaar onze danslessen zijn.

 

Online dansles

Kies je cursus:
arrow&v

 

Staat je cursus er nog niet bij?

Wij zijn momenteel bezig met het uitbreiden van ons online lesprogramma.

Neem contact met ons op voor meer informatie.