KVK nummer:  71082727

BTW nummer: NL858572448B01

Bankrekeningnummer: NL12KNAB0257216820

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Onbeperkt Salsa en Bachata les

U Can Dance geeft laagdrempelige Salsa- en Bachata les op ieder niveau

waar plezier en individuele aandacht voorop staan.

Onbeperkt Salsa en Bachata dansen in Almere

U Can Dance is een gezellige dansschool voor jong en oud. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren Salsa en of Bachata dansen door onze unieke manier van les geven. Bij U Can Dance kan je namelijk onbeperkt Salsa en Bachata lessen volgen. Je schrijft je in voor een vaste les per week en je krijgt daarnaast de mogelijkheid om kosteloos extra lessen (tot je niveau) online bij te boeken op basis van beschikbaarheid. Met een toeslag op je lidmaatschap, heb je de garantie van twee vaste lessen in de week. Wij willen iedereen de gelegenheid geven om zo vaak te kunnen oefenen als dat je zelf wilt, maar ook hier geldt "niets moet en alles mag".

Ons concept

Tijdens de lessen wordt er uitgebreid aandacht besteed aan musicalitybody isolatietechnieken, combinaties en uiteraard een cooling down om de spieren weer tot rust te brengen, daarnaast staat bij ons persoonlijke verzorging hoog in het vaandel. Je gaat bij ons weer ontspannen naar buiten na een leuke en inspirerende Salsa en of Bachata les. Daarnaast is er door de ledenpagina ook nog gelegenheid om de lessen thuis te oefenen. Je gaat bij ons weer ontspannen naar buiten na een leuke en inspirerende Salsa en of Bachata les. Daarnaast krijgen onze cursisten 10% korting op dansschoenen en hebben wij regelmatig kortingen voor de leukste Salsa en Bachata feesten.

Word lid van U Can Dance en krijg;

-Onbeperkt* toegang tot alle lessen van je niveau voor een vast en laag bedrag per maand

*Je schrijft je in voor één of twee vaste les(sen) per week en hebt de mogelijkheid om kosteloos extra lessen tot je niveau online bij te boeken, op basis van beschikbaarheid.

-GRATIS toegang tot de maandelijkse vrijdans avonden

-GRATIS toegang tot U Can Dance online 

-GRATIS deodorant en pepermuntjes om te gebruiken tijdens de lessen.

-Korting op evenementen.

-10% korting op dansschoenen bij Danswinkel

Let op! Het rooster gaat pas in op 06-01-2020, maak jezelf lid om een plek te kunnen garanderen. VOL= VOL