Dansschool in Almere

Berg Fotografie Studio Facebook Omslag (1).png

Bij onze dansschool kun je op een vast moment in de week salsa, kizomba en/of bachata dansles in Almere volgen. Alleen. Of samen met je partner. Voor de 50 plussers zijn er aparte lessen samengesteld. Onze gecertificeerde docenten geven de lessen met een unieke opbouw. Zo wordt er ruim aandacht besteed aan het versoepelen van jouw spieren, het voorkomen van blessures en de connectie tussen jou en jouw danspartner. 

In slechts 1,5 uur per week kun je door middel van dansen op muziek, op meerdere vlakken een positief effect bereiken. Het helpt je niet alleen te ontspannen. Door regelmatig te dansen op muziek.

  • houd jij je lichaam soepel,

  • vergroot jij jouw uithoudingsvermogen, balans en coördinatie,

  • ontwikkelen jouw hersenen nieuwe verbindingen waardoor ze efficiënter gaan functioneren en

  • groeit jouw zelfvertrouwen.

 

Zo heb je zelfs lang na de dansles bij onze dansschool in Almere nog profijt van jouw inspanningen.

“Dansen op muziek laat je niet alleen ontspannen, het geeft je het gevoel van vrijheid,”

Samantha (gecertificeerd dansdocent bij U Can Dance)

Zowel onze lesopbouw als aanpak is uniek. Je kunt namelijk onbeperkt gratis lessen bijboeken tot jouw niveau. En heb je een les gemist? Dan spijkeren we je nog even bij, zodat je ook de volgende les gewoon mee kunt komen.

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan centraal in onze lessen. Er is daarom maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodat jij de aandacht en begeleiding krijgt die je nodig hebt en verdient.

Kan je niet wachten om al in 1,5 uur per week ontspanning te vinden, jouw lichamelijke conditie te verbeteren en quality time door te brengen met jouw (dans)partner? Meld je dan vast aan voor een proefles Salsa en/of Bachata.

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet kunt dansen of dat je het tempo niet kunt bijbenen. Alle stappen en technieken worden op een duidelijke manier en stap voor stap uitgelegd. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en de technieken worden regelmatig herhaalt, zodat het vast wordt gelegd in jouw (spier-)geheugen. Zo wordt het dansen langzaam aan een automatisme. Zelfs als je twee linker voeten hebt 😉.

“Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leren dansen, als je maar de juiste instelling hebt. De vraag is niet: kan ik goed leren dansen?, maar “hoe graag wil ik goed leren dansen?” 

Yvonne (gecertificeerd dansdocent U Can Dance)

Wil je tijd besparen door ontspanning, beweging en tijd met je partner te combineren? Wil jij ook het gevoel van vrijheid ervaren in een sociale omgeving? Reserveer dan meteen een proef dansles in Almere bij onze dansschool en ervaar het zelf.