Laat je inspireren

Start met dansen bij U Can Dance

Salsa en Bachata danslessen

Dit is je kans om kennis te maken met de Latin danslessen die wij aanbieden.

Wat kan je verwachten
Het volgen van een proefles is de perfecte gelegenheid om kennis met de danslessen te makken die we aanbieden. Een gastvrij en vriendelijk team staat voor je klaar en je kunt danslessen van hoge kwaliteit in een sfeervolle omgeving verwachten.

Danspartner niet verplicht
Een danspartner is niet verplicht, waardoor je dus ook alleen naar de proeflessen kan komen. We doen er graag alles aan om een geschikte danspartner aan je te koppelen tijdens de proefles. 

Wel een partner?
Het is natuurlijk ook mogelijk om als koppel een bezoek te brengen aan de proefles.

Aanmelden
Het aanmelden doe je gemakkelijk online. Dit doe je door op de knop “Aanmelden” te klikken in onderstaande kalender voor de gewenste proefles. 

Salsa?
Salsa is een enorm populaire dans uit Cuba. Vandaag de dag zijn er diverse stromingen, waaronder Cubaans, NY-style en LA-style. Tijdens de proefles kun je de LA-style verwachten. Je danst op muziek met zwoele klanken en romantische songteksten en dit is dan ook terug te zien tijdens de uitvoering van de dans. 

Bachata?
Zowel de Bachata dans als de muziek komt van origine uit de Dominicaanse Republiek. Je herkent de stijl aan de vierkwartsmaat met een accent op de laatste tel. Dit zie je dan ook goed terugkomen in de vorm van een voet- of heupbeweging.

Kizomba
Kizomba is een relatief nieuwe dansvorm in Nederland. Het wordt ook wel de Afrikaanse tango genoemd en is in een korte periode enorm populair in de wereld geworden. De bewegingen zijn vaak vloeiend en sensueel.