Dance & fun weekend

Een weekend met veel muziek, eten & drinken

Locatie: Vakantievilla Gasselte

De villa beschikt over een verblijfsruimte met bar en biljarttafel. Aan de lange eettafels kun je met z’n allen eten. De professionele keuken wordt van alle gemakken voorzien. Bij de grote verwarmde veranda kun je tot ’s avonds laat samen zijn. Of wat dacht je van het verwarmde buiten zwembad (gehele jaar geopend) waar je zo van binnen naar buiten kunt zwemmen. Het sauna gedeelte is voorzien van sauna, relax ruimte en grote stortdouche. Beneden vind je vijf luxe 2-persoons hotelkamers. Boven zijn de andere 9 kamers (8x 2-persoons en 1x 4-persoons familiekamers).

In Gasselte en omgeving zijn er diverse wandel en fietspaden in de bossen en op de heidevelden. Het is vooral de ongereptheid, de uitgestrekte bossen, heide, zandverstuivingen en cultuurlandschappen wat Gasselte zo bijzonder maakt. In het boomkroonpad kun je een wandeltocht maken door de toppen van de bomen. Zwembad, recreatieplas, en pretpark liggen op loopafstand, binnen 15 minuten ben je echter ook b.v. in Emmen, met zijn dierentuin. Vooral voor wandelaars, fietsers en paardensportliefhebbers is deze omgeving een waar El Dorado.

Prijzen:

Inschrijvingen voor 28-02-2023: € 199,- p.p. voor 2 nachten. 

Inschrijvingen na 28-02-2023: € 225,- p.p. voor 2 nachten

Bij de kamerindeling zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden met koppels (2 persoonskamer), echter kunnen wij geen garantie geven.

Iedere kamer heeft een eigen douche/toilet

Inclusief: Eten en drinken in de accommodatie.

Inchecken
vrijdag 15 september 2023 vanaf 16:30 uur

Uitchecken
zondag 17 september 2023 voor 16:30 uur
 

Let op! Er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar, vol = vol.

Bekijk onze algemene voorwaarden voor het dance & fun evenement, voordat je een reservering plaatst.