top of page

Latin Bootcamps

Een bootcamp is een verkorte, intensieve manier om versneld te leren. Daarbij wordt gedurende een aantal uur, intensief gewerkt aan bepaalde onderdelen van de dans. Het tempo van een bootcamp ligt wat hoger dan in de regulieren lessen. De sfeer is tijdens onze bootcamps gezellig en ontspannen. Je leert de danstechnieken die van belang zijn om het betreffende niveau goed te kunnen blijven volgen en is er voldoende gelegenheid om je vragen te stellen.

 

Een dag vol plezier, die je niet mag missen. Nieuwsgierig naar hoe dit er op de dansvloer uit kan zien?

UCD2.jpg

Onze gecertificeerde dansdocenten werken middels een gestructureerde lesopbouw. Al onze bootcamps beginnen met muzikaliteit om de muziek te begrijpen, zodat je op de maat kunt dansen.

 

Hierna is het tijd om de spieren op te warmen. Dit doen wij met isolatie oefeningen van verschillende lichaamsdelen, om je spieren soepel te maken én om jouw balans en coördinatie te verbeteren. Zodra je spieren warm zijn, gaan we aan de slag met de losse danspassen die later tijdens de les in de figuren kunnen terugkomen. Tijdens de bootcamp is er tijd om vragen te stellen, persoonlijke uitleg te krijgen en wordt er aandacht besteed aan de technieken. Door het beheersen van de juiste technieken voorkom je blessures bij jou en/of jouw danspartner. Ook weet je zo zeker dat je overal ter wereld iemand ten dans kunt vragen, omdat je op de juiste manier met jouw lichaam kunt communiceren.

 

Zie je het al voor je? Zonder een woord te wisselen kan je al een prachtige dans neerzetten.

 

Kan je niet wachten om de ontspanning te vinden en jouw lichamelijke conditie te verbeteren? Meld je dan vast aan voor één van de bootcamps die bij jou past.

bottom of page