Bootcamp salsa in Almere

Een bootcamp is een verkorte, intensieve manier om versneld te leren. Daarbij wordt gedurende vier uur, intensief gewerkt aan bepaalde onderdelen van de salsa dans. Het tempo van een salsa bootcamp ligt wat hoger dan in de regulieren salsa lessen. De sfeer is tijdens onze salsa bootcamp gezellig en ontspannen. Je leert de danstechnieken die van belang zijn om het betreffende niveau goed te kunnen blijven volgen en is er voldoende gelegenheid om je vragen te stellen.

 

Een dag vol plezier, die je niet mag missen. Nieuwsgierig naar hoe dit er op de dansvloer uit kan zien?

Wat ziet het er gaaf uit hè?! Ook jij kunt dit leren tijdens onze salsa bootcamp lessen. Dit doen onze gecertificeerde dansdocenten aan de hand van een gestructureerde lesopbouw. Al onze salsa bootcamp lessen beginnen met muzikaliteit om de muziek te begrijpen, zodat je op de maat kunt dansen.

 

Hierna is het tijd om de spieren op te warmen. Dit doen wij met isolatie oefeningen van verschillende lichaamsdelen, om je spieren soepel te maken én om jouw balans en coördinatie te verbeteren. Zodra je spieren warm zijn, gaan we aan de slag met de losse danspassen die later tijdens de les in de figuren terugkomen. In elk lesonderdeel is er tijd om vragen te stellen, persoonlijke uitleg te krijgen en wordt er veel aandacht besteed aan de technieken. Door het beheersen van de juiste technieken voorkom je blessures bij jou en jouw danspartner. Ook weet je zo zeker dat je overal ter wereld iemand ten dans kunt vragen, omdat je op de juiste manier met jouw lichaam kunt communiceren.

 

Zie je het al voor je? Zonder een woord te wisselen kan je al een prachtige salsadans neerzetten.

 

Kan je niet wachten om al in 4 uur de ontspanning te vinden, jouw lichamelijke conditie te verbeteren en quality time door te brengen met jouw (dans)partner? Meld je dan vast aan voor één van de salsa bootcamps die bij jou past.

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen