50 plus salsa in Almere

Lekker bewegen op Zuid-Amerikaanse muziek, met heel je lichaam.

 

Salsa dansen is een goede en leuke manier om te bewegen. En het is nog gezond ook. Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest. 

 

Door de combinatie van muziek en bewegen neemt het stresshormoon cortisol af. Bovendien komt tijdens het salsa dansen het geluk stofje endorfine vrij en dat geeft een fijn gevoel. De conditie wordt op peil gehouden en het tempo is rustig zodat iedereen mee kan doen.

In deze les gaan we rustig door de lesstof heen en hebben we tussendoor een korte pauze.

Tijdens de salsalessen voor 50 plussers leren wij de danspassen op een rustig tempo en er worden minder ingewikkelde figuren geleerd dan tijdens de regulieren salsalessen. Elke les start met de shines, dit is het onderdeel van de les waar wij stap voor stap de losse elementen gaan oefenen die samen de basis vormen van de salsa. We vertellen en laten zien wat de stappen zijn en nadat wij deze samen hebben geoefend, gaan we als danskoppel verder.

Zie je jezelf al helemaal mee doen na het lezen van onze lesopbouw?

Reserveer dan meteen jouw proefles en kom het in leve de lijve ervaren!

Senioren salsa almere.jpg
 

Via ons online reserveringssysteem kan je gemakkelijk een salsa proefles reserveren, op het moment dat het jou (of jullie) uitkomt. Indien je liever persoonlijk contact wenst dan kan je ons telefonisch bereiken op 06-23091473 (bij voorkeur via Whatsapp).

Proefles salsa:

€20,- [1,5 uur]

Voor klanten die nog niet eerder bij UCD zijn geweest, bij een lidmaatschap komen deze kosten te vervallen.

Salsa 50 plus abonnement:

€55,- [per maand]

  • 1 x per week salsa les

  • Toegang tot U Can Dance online 

  • Gratis toegang tot onze vrije dansavonden.

  • Maandelijks opzegbaar