50 plus salsa in Almere

Lekker bewegen op Zuid-Amerikaanse muziek, met heel je lichaam.

 

Salsa dansen is een goede en leuke manier om te bewegen. En het is nog gezond ook. Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest. 

 

Door de combinatie van muziek en bewegen neemt het stresshormoon cortisol af. Bovendien komt tijdens het salsa dansen het geluk stofje endorfine vrij en dat geeft een fijn gevoel. De conditie wordt op peil gehouden en het tempo is rustig zodat iedereen mee kan doen.

In deze les gaan we rustig door de lesstof heen en hebben we tussendoor een korte pauze. Zoek je toch iets meer uitdaging dan kan je ook een kijkje komen nemen bij onze regulieren salsa, bachata of kizomba lessen.

Zie je jezelf al helemaal mee doen na het lezen van onze lesopbouw?

Reserveer dan meteen jouw proefles en kom het in leve de lijve ervaren!

Senioren salsa almere.jpg

Tijdens de salsalessen voor 50 plussers leren wij de danspassen op een rustig tempo en er worden minder ingewikkelde figuren geleerd dan tijdens de regulieren salsalessen. Elke les start met de shines, dit is het onderdeel van de les waar wij stap voor stap de losse elementen gaan oefenen die samen de basis vormen van de salsa. We vertellen en laten zien wat de stappen zijn en nadat wij deze samen hebben geoefend, gaan we als danskoppel verder.

Salsa

Proefles

Kun je niet wachten om het zelf te ervaren? Heb je het volgen van salsa les al te lang uitgesteld? Heb je er ontzettend veel zin in om alleen, of samen met jouw (dans)partner, in een ontspannen sfeer de dans eigen te maken? Meld je dan nu aan voor een proef salsales in Almere!

*Indien je na de proefles besluit om jezelf in te schrijven dan komen de proefles kosten te vervallen. 

Prijs:

€10,-

Salsa

Lidmaatschap 12 maanden

Krijg onbeperkt toegang tot alle salsalessen tot je niveau, met één vaste plek per week. De extra lessen kan je online bijboeken op basis van beschikbaarheid.

Voordelen:

  • Één keer per week salsa les

  • Toegang tot de app met oefeningen.

  • Gratis toegang tot onze vrije dansavonden.

  • Korting op de zaalverhuur en privélessen.

  • Maandelijks opzegbaar.

Reserveer je proefles en schrijf jezelf in na de les.

Prijs:

€55,- p.m.

Via ons online reserveringssysteem kan je gemakkelijk een salsa proefles reserveren, op het moment dat het jou (of jullie) uitkomt. Indien je liever persoonlijk contact wenst dan kan je ons telefonisch bereiken op 06-23091473 (bij voorkeur via Whatsapp).